Kate Moss a învățat-o pe fiica ei trucuri prețioase de machiaj

Lila Moss și-a făcut recent debutul în modeling și suntem convinse că va avea un succes răsunător. Nu avem nicio îndoială că va urma pașii mamei sale, mai ales că un lucru știm sigur: Kate Moss a învățat-o pe fiica ei trucuri prețioase de machiaj cu care este imposibil să dea greș în lumea frumuseții.

Fiica supermodelului Kate Moss a dezvăluit ce sfaturi de beauty a primit de la mama ei, și trebuie să recunoaștem că ardeam de curiozitate, căci astfel de sfaturi sunt mai prețioase atunci când vin de la o astfel de personalitate care a participat la sute de shootinguri și prezentări.

Kate Moss a învățat-o pe fiica ei trucuri prețioase de machiaj

„Mama întotdeauna îmi spune, ”Mai puțin este mai mult. Optează pentru un ten proaspăt și nu aplica prea mult bronzer”, așa că de obicei îmi mențin lookul destul de simplu. Cred că este mai bine să nu port machiaj tot timpul și să iau o pauză, asta face lucrurile mai incitate când porți un look. Atât timp cât nu este fard de pleoape verde, nu are o problemă cu mine machiată la școală. Dacă arată natural și proaspăt, e în regulă”, a dezvăluit Lila Moss pentru publicația GLAMOUR, potrivit Female First.

La mai puțin de o săptămână după ce a împlinit 16 ani, Lila și-a făcut debutul în modeling, devenind imaginea unei noi campanii Marc Jacobs. Pentru shooting, adolescenta a purtat un machiaj în nuanțe bronzante. „Ador un machiaj auriu, în nuanțe de cupru, merge perfect cu ochii mei veri. Am încercat look-ul acasă și l-am adorat. Nuanța You Slay din paletă este perfectă pentru asta”, a mai relatat ea.

Fiica lui Kate Moss a dezvăluit că mama ei adoră să „fure” produse din trusa ei de beauty, dar și că se asigură întotdeauna că are pielea curată înainte de culcare: „Recent, mama mi-a furat noul Velvet Noir Mascara. Nu vă faceți griji, totuși – îl voi primi înapoi! Întotdeauna folosesc spray-ul Beauty Elixir, în fiecare zi înainte să mă hidratez. Funcționează! Și te face să arăți mai glowy și dewy. Întotdeauna îmi curăț tenul și îl hidratez înainte de culcare”.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Kate Moss a învățat-o pe fiica ei trucuri prețioase de machiaj

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*