Tag: Carte bucate Sanda Marin

Reţetă pentru cartofi umpluţi

Reţetă pentru cartofi umpluţi

Reţetă cartofi umpluţi – dificultate medie. Reţetă cartofi umpluţi din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru cartofi umpluţi face parte din categoria de reţete cu tocături. Cartofii sunt originari din America de Sud, din regiunea Munților Anzi. În perioada precolumbiană, în zonele aflate azi în Chile, Peru, ...

READ MORE +

Reţetă pentru vinete umplute

Reţetă pentru vinete umplute

Reţetă vinete umplute cu carne, de dificultate medie. Modul de preparare a reţetei de vinete umplute este asemănător cu dovleceii umpluţi, roşii sau gulii umplute. Vinetele trebuie alese cu grijă. Să nu fie nici mari dar nici prea mici. Vinetele reprezintă principalul ingredient pentru această reţetă. dau atât gustul ...

READ MORE +

Reţetă pentru mere umplute cu carne

Reţetă pentru mere umplute cu carne

Reţetă mere umplute cu tocătură. O nouă reţetă cu tocătură din cartea de bucate Sanda Marin. Reţetă mere umplute cu carne tocată. Merele pentru această reţetă trebuie să fie mijlocii. Nu folosiţi mere de dimensiune mică. Recomandat să folosiţi mere româneşti, din piaţă. Este o reţetă de dificultate medie. Este ...

READ MORE +

Reţeta de dovlecei umpluţi

Reţeta de dovlecei umpluţi

Reţeta de dovlecei umpluţi propusă poartă marca Sanda Marin. Reţeta de dovlecei umpluţi aparţine bucătăriei tradiţionale. Reţeta de dovlecei umpluţi a fost adusă în Principatele Române în timpul Imperiului Otoman. Dovleceii umpuţi se pot face atât cu carne de porc tocată cât şi cu carne amestecată: vită + porc. ...

READ MORE +

3 reţete pentru peşte la cuptor

3 reţete pentru peşte la cuptor

Reţete pentru peşte la cuptor, peşte la cuptor cu macaroane şi peşte la cuptor cu ciuperci. Cele trei reţete pentru prepararea peştelui la cuptor poartă semnătura Sanda Marin. Reţetele pentru peşte la cuptor, peşte la cuptor cu macaroane şi peşte la cuptor cu ciuperci sunt de dificultate medie. Reţete pentru peşte la ...

READ MORE +

Reţete pentru piftie de crap şi burtă de crap în saramură

Reţete pentru piftie de crap şi burtă de crap în saramură

Două reţete din crap ce poartă marca Sanda Marin. Reţetă pentru piftie din crap şi reţetă pentru burtă de crap în saramură. Reţeta pentru piftie de crap este de dificultate redusă. Reţeta pentru burta de crap în saramură este de dificultate medie. Calitatea peştelui este foarte importantă pentru reuşita ambelor ...

READ MORE +

Reţete şalău cu maioneză şi file de şalău pane

Reţete şalău cu maioneză şi file de şalău pane

Două reţete din şalău: şalău cu maioneză şi file de şalău pane. Reţeta şalău cu maioneză şi reţeta pentru fileu de şalău pane poartă semnătura cunoscutei Sanda Marin. Reţetele din şalău folosesc în cantitate un şalău de aproximativ 1 kg. Reţeta pentru şalău cu maioneză şi reţeta pentru file de şalău sunt propuse de ...

READ MORE +

Reţete din raci

Reţete din raci

Trei reţete din raci. Reţete cu raci pentru raci fierţi, pilaf de raci sau scordolea de raci. Consumul de raci are numeroase beneficii. Racii au numeroase proprități nutritive, motiv pentru care sunt recomandați pentru consum. Racii conțin 99% proteine, în timp ce doar 1% reprezintă grăsimi. Așadar,100 de grame de ...

READ MORE +

Reţete pentru chiftele cu sos şi chiftele marinate

Reţete pentru chiftele cu sos şi chiftele marinate

Reţete pentru chiftele cu sos şi chiftele marinate marca Sanda Marin. Reţete pentru chiftele cu sos de roşii şi chiftele marinate sunt de dificultate redusă. Chiftelele sunt un fel de mâncare des întâlnit în România. Chiftelele conțin carne tocată, ouă, pâine înmuiată în apă, alteori cartofi răzuiți, morcovi, ...

READ MORE +