Reţeta pentru ghiveci cu carne. Ghiveci cu carne în cea mai pură formă. O reţetă pentru ghiveci cu carne inspirată din celebra carte de bucate semnată de Sanda Marin. O reţetă tradiţională bucătoriei româneşti.
Ingredinte ghiveci cu carne
600 g carne, 1 kg legume asortate, 2 linguri untură, sare, unt proaspăt cât ...
Două reţete pentru varză cu carne. Varză cu carne preparată conform cărţii de bucate semnată de Sanda Marin. În acest articol prezentăm atât reţeta pentru varză dulce cu carne cât şi reţeta pentru varză acră cu carne.
Ingrediente varză dulce cu carne
600 g carne, 1 varză frumoasă (cam de 1 kg), 1 ceaşcă borş, 1 ...
Reţeta pentru cartofi cu carne. Cartofi cu carne preparaţi conform cărţii de bucate semnată de Sanda Marin. Pentru popoarele slave această mâncare de cartofi cu carne este foarte populară. Adevărul este că reţeta pentru cartofi cu carne este specifică Balcanilor. O mâncare uşor de realizat şi foarte săţioasă. ...
Reţetă gulaş cu găluşte inspirată din cartea de bucate semnată de Sanda Marin. Această carte de bucate a făcut istorie în România. Gulaş cu găluşte din carne de vită. Gulaşul este o mâncare tradiţional maghiară, care în decursul timpului i-a fermecat şi pe români. Mai cunoscută în ţara noastră este denumirea de ...
Celebra tocană de vită, reţeta Sandei Marin. Tocana de vită este una dintre reţetele preferate în Transilvania. O reţetă pentru tocană de vită de nivel redus. Importantă este mai degrabă carnea pe care o folosiţi pentru a prepara tocana de vită. Probabil nu trebuie amintit dar o facem. Tocana de vită se serveşte cu ...
Reţeta rasol de vită de dificultate redusă. Această reţetă pentru rasolul de vacă este inspirată din cartea de bucate semnată de celebra Sanda Marin. Este important pentru gustul acestei reţete să cumpăraţi carnea cu atenţie. De preferat dintr-o măcelărie, rasolul de vită să fie proaspăt. Carnea dă tot gustul acestei ...
Reţeta pentru budincă de carne cu cartofi este de dificultate medie. Reţeta de budincă de carne cu cartofi face parte din categoria tocăturilor de carne. Reţeta de budincă cu cartofi este inspirată din prima ediţie a cărţii de bucate semnată de Sanda Marin.
Budincă de carne cu cartofi
500 g carne, 1 ceapă, 1 felie ...
Musaca de vinete, reţetă culinară de dificultate medie. Musacaua de vinete este importată de bucătăria românească din bucătăria Înaltei Porţi, în perioada dominaţiei otomane. Musacaua de vinete este o reţetă inclusă în categoria de tocături din carne. O reţetă publicată în prima ediţie a cărţii de bucate semnată de ...
Varza a la Cluj sau reţeta de varză clujeană este specifică Transilvaniei. Reţeta pentru varză a la Cluj este de dificultate medie. Reţeta de varză clujeană se face cu carne macră. De porc sau de vită, sau combinate. Reţeta de varză clujeană este inspirată din cartea de bucate semnată de Sanda Marin.
Varza a la Cluj ...