Pompieri care şi-au riscat viaţa pentru a salva animale

Imagini impresionante cu pompieri care şi-au riscat viaţa pentru a salva animale. Profesia de pompier presupune sacrificii pentru salvarea de vieţi omeneşti. Însă dedicaţia pompierilor nu se opreşte aici. Şi imaginile pe care le prezentăm în acest articol dovedesc „sufletul mare” pe care îl au pompierii. Aceşti bravi slujitori ai vieţilor noastre au fost puşi deseori în situaţii limită doar pentru a salva animale. Cazuri în care pompierii au salvat câini sau pisici din incendii sunt prezentate în acest articol. 22 de imagini cu pompieri în acţiune, dedicaţi profesiei salvând animale.

Un articol dedicat pasiunii şi profesionalismului pompierilor care îşi pun viaţa în pericol pentru a salva orice fiinţă, nu doar pe cele umane. Am auzit de pompieri care au salvat pisici din copaci. Dar, aşa cum o să puteţi vedea mai jos, există acte de eroism mult mai mari ale pompierilor atunci când vorbim de animale salvate din incendii.

Printre animalele salvate, pe care le prezentăm în imagini cu pompieri, se numără căini, pisici, gâşte, iezi. Imaginile sunt impresionante şi nu au nevoie de foarte multe cuvinte. Imagine reale, suprinse în timpul acţiunilor de slavare ale pompierilor.

Animale salvate de pompieri

Pompier la datorie

Acest căţeluş va continua să trăiască pentru ca pompierii l-au salvat…

Pompieri salvand un catel

Arăt de parca am trecut prin agonie. Dar l-am salvat!

Pisica salvata de pompier

După ce a salvata-o, i-a oferit şi respiraţie artificială.

Pisica masca de oxigen

Încă 15 fotografii cu pompieri salvând animale…

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*