Horoscop chinezesc sobolan 2017

Anul cocosului de foc, asa cum aflati din Blogul Ladys,  incepe pe 28 februarie si va fi unul incarcat si important pentru zodia sobolanului. In 2017 sobolanul, potrivit horoscopului chinezesc,  va constata ca viteza cu care anumite evenimente se pot derula cu o viteza ce va suprinde atat in activitatile din planul personal cat si profesional. Un an pentru sobolan ce va oferi in permanenta provocari in combinatia cu cocosul de foc.

Viteza evenimentelor este un factor pincipal si, de-a lungul anului cocosului, sobolanul trebuie sa fie in alerta pentru a intampina situatii suroiza si sa fie pregatit in permanenta pentru a face mutari strategice, uneori delicate. Pot aparea brusc ocazii, oportunuitati, in psarticular la serviciu. Si, in aceste momente, sobolanul trebuie sa fie deschis dar tototdata bine pregatit si capabil sa actioneze rapid si sa avanseze in orice conditii. Sobolanul va constata deseori ca, daca va actiona rapid, va fi rasplatit pentru actiunile sale.

Cu toate acestea, cei din semnul zodiacal chinezesc al sobolanului vor constata ca orice oportunitate poate genera noi ocazii de dezvoltare, de castig si impunere. Orice oportunitate ]l poate conduce la alta. Maniera entuziasta in care sobolanul actioneaza il va ajuta sa dezvolte noi oportunitati. Este un an in care soboloanul poate avansa, indeosebi in lunie aprilie, mai, septembrie si noiembrie, perioade ce contin in mod particular posibilitati bune de dezvoltare pentru sobolan in 2017.

>AFLA AICI ZODIA TA CHINEZEASCA<<

Pentru acei sobolani care isi doresc si cauta de lucru in anul cocosului sunt perspective interesante. Din nou, sobolanul trebuie sa fie pregatit pentru decizii speciale, sa se „muleze” atunci cand doreste sa faca ceva concret si trebuie, in acelasi timp sa fie pregatit s contacteze copanii in mod direct pentru a deschide noi cai si oportunitati. Pentru sobolan, anul 2017 este unul in care initiativa va face diferenta. Fie ca este vorba de a aplica, solicita, angaja, aceste implicari, chiar daca nu par a fi coordonate cu drumul propus, trebuie sa nu fie aborte cu descurajare, cu teama. Sobolanul nu trebuie in acest an sa se teama de ceea ca ii dicteaza inima si sufletul. Cudeterminare si atentie, in anul 2017 sobolanul poate reolva foarte multe lucruri, isi poate aigura o pozitie foarte buna si exista cadrul pentru a realiza si impune decizii care sa ofere sanse pentru dezvoltari ulterioare.

Sobolanul in 2017

Lucreaza cu intepeciune si 2017 se poate dovedi un an important pentru tine. Anul cocosului de foc iti poate fi favorabil daca o sa sari, o sa canti si o sa te implici direct in anumite proiecte.

Progresele realizate de soboloan in domeniul profesional, al muncii, va conduce de asemenea la cresterea veniturilor. Cu toate acestea, in anul Cocosului de foc, sobolanul trebuie sa fie atent cu administrarea banilor. Alaturi de aceste obligatii pentru echilibrul financiar sobolanul trebuie sa acorde atentie excursiillor si planurilor de calatorii dar si altor achizitii care il vor tenta cu siguranta (la fel cum branzica il tenteaza pe soricel). Cu toate ca cei din zodia sobolanului se bucura cand consuma fructele propriei munci, in anul cocosului ei trebuie sa priveasca cu intelepciune cheltuielile si sa evite orice risc. Evitarea tentatiilor il poate juta pe soboloan sa ecite sa faca tot ce doreste, asa cum obisnuieste de altfel. Inca un sfat: este bine sa faca economii, sa puna de-o parte pentru a beneficia pe termen lung de provizii.

Anul cocosului aduce si multa activitate in viata de familie a sobolanului. Sobolanul obisnuieste sa acorde interes activitatilor ce aduc dragoste pentru cei dragi si ii place sa fie implicat si alaturi de cei din familie.

O consecinta a celor amintite: sobolanul va avea un an foarte incarcat.

Horoscop sobolan 2017Cand cei care ii sunt apropiati au probleme, el va fi alaturi de ei sa-i ajute si sa-i sfatuiasca si, in mod similar, cand vor fi vesti bune, sobolanul va fi alaturi de cei dragi pentru a sarbatori si aniversa. Ca de obicei, el va face foarte mult pentru a-i ajuta pe altii dar nu trebuie sa ezite sa se ajute pe sine atunci cand se va afla sub preisune. Inca odata, abilitatea sobolanului de a empatiza cu cei din jur si de a conuica eficient va avea efecte utile in anul cocosului.

De asemenea, in timp ce sobolanul si cei dragi vor fi implicati intr-un stil de viata incarcat el trebuie sa se asigura ca familia nu are de suferit in urma acestor implicari. Pentru ca viata sociala a soboloanului va fi de asemenea incarcata in anul cocosului. Sociabilul sobolan cunoaste foarte multa lume si il vom regasi deseori la petreceri sau la intalniri cu prietenii. Pe plan social asta va fi foarte bine.

Orice sobolan care a avut recent probleme personale sau se simte singur va constata ca anul cosoului ii poate aduce persoane noi, importante, in viata, cu care va dezvolta prietenii speciale sau va putea lega chiar o relatie romantica. Sfarsitul lui martie, iunie, august si septembrie vor fi perioade favorabile pentru a intalni noi prieteni.

Pasiti usor si cu bagare de seama in anul 2017. Nu jucati, nu riscati inutil, nu speculati in acest an. Consecintele vor fi incredibile pentru ca Sobolanul nu este milos sau compatimitor.

Orice s-ar intampla, Sobolanul ne va da credinta in convingerile noastre si ne va uni pentru a actiona cu toata taria in timpul domniei sale.

Dragostea sobolanului in anul cocosului

Zodiac sobolan 2017In ceea ce priveste relatiile personale, nativii zodiei Sobolan vor trebui sa tina cont pe tot parcursul anului 2017 de opiniile celor apropiati.
Ar fi bine sa aiba grija sa se implice mai mult in viata familiei, deoarece exista posibilitatea ca, uneori, problemele personale sa-l preocupe mult prea mult.
Si din punct de vedere al relatiilor amoroase, 2017 este un an care implica multa precautie din partea nativului Sobolan.

Daca ceilalti simt ca atentia si interesul tau au scazut, pot aparea tensiuni, care ar putea fi evitate cu putin efort din partea ta. In 2017, Sobolanul trebuie neaparat sa fie constient de acest pericol si sa evite excesiva preocupare pentru propriile probleme. in caz contrar, relatiile bune cu persoanele cu care interactionezi, in special cu persoanele dragi, vor avea de suferit.

Cu toate ca sobolanul va fi extrem de ocupat in anul cocosului, este foarte important ca el sa acorde atentie propriilor interese si perioadelor de pauza si relaxare. Nu doar ca il va ajuta sa se relaxeze dar vor fi si ocazii pentru a se rupe de grijile cotidiene.

Banii pentru sobolan in 2017

In ceea ce priveste finantele, daca anul trecut bugetul a cam schiopatat (probabil din cauza ca a trebuit sa achiti niste datorii), in anul 2017  incepe sa se redreseze. Dupa ce iti achiti datoriile, esti hotarat(a) sa nu mai faci altele, macar pentru o vreme.

In primul trimestru, totul merge bine in plan profesional. Daca muncesti pe cont propriu, in luna iunie 2016 vor incepe sa apara primele rezultate importante.

In trimestrul al treilea se discuta despre bani, despre a locui impreuna sau chiar despre cumpararea sau inchirierea unei noi proprietati imobiliare.

Sanatatea sobolanului in 2017

Din punct de vedere psihic, nativii din zodia Sobolan vor fi stresati de o serie de evenimente care vor avea drept tinta tot o schimbare – fie in plan profesional, fie in alte domenii de viata.

Schimbarile sunt de bun augur conform cerului astral, dar nativii Sobolan se vor simti suprasolicitati si uneori obositi, poate chiar anxiosi sau nervosi. Prognoza privind starea de sanatate a Sobolanilor in anul 2017 este in general optimista.

Este de asemene important pentru sobolan sa nu isi neglijeze sanatatea si, de-a lungul anului cocosului de foc, sa se asigure ca urmeaza o dieta echilibrata si ca face sufient de multa miscare. Pentru a face fata unui an incarcat, sobolanul trebuie sa se asigure ca este intr-o forma buna.

Peste toate, anul cocosului de foc are un potential incarcat pentru sobolan. La lucru el va avea sanse foarte mari pentru a inregistra progrese, in timp ce in plan personal va avea foarte multa activitate. Sobolanul se va bucura de o viata sociala incarcata, o viata de familie la fel de incarcata dar toate acestea ii vor aduce satisfactii. Sobolanul este cu siguranta un semn zodiacal caruia ii place sa se bucure de viata si anul cocosului de foc le va oferi din plin aceasta sansa.

Auspiciile soboanului

Sobolanul stie sa se bucure de placerile vietii. Este mare amator de mancaruri rafinate si cunoscator al vinurilor bune. Este curios din fire, in legatura cu orice subiect, si simte repede cand e rost de un castig, fiind un adevarat oportunist.

Are o imaginatie bogata, care il indeamna sa iasa din rutina zilnica punand la cale tot felul de mici surprize spre bucuria prietenilor. Familia si mai ales copiii sobolanului sunt incantati de dragostea sa ocrotitoare, de devotamentul sau total fata de familie, ce se manifesta de indata ce iese din casa.

Neincrezator din fire, sobolanul este foarte discret in ceea ce priveste viata sa personala. Este hipersensibil si nu suporta sa fie luat peste picior sau sa i se faca reprosuri. Daca se simte amenintat oricat de putin, devine imediat agresiv si ataca primul.

Trebuie sa fie atent sa nu se arate prea cinic, pentru ca ii poate deranja pe cei din jur. De asemenea, este foarte pretentios si are tendinta de a fi excesiv de critic (ceea ce se cheama „carcotas”).

Cei nascuti in zodia sobolanului sunt foarte inteligenti, adaptabili, inovativi, ambitiosi si capabili sa castige dragostea celor din jur. Sobolanului ii place sa indeplineasca sarcini, sa acumuleze bunuri si bogatii si sa traiasca in permanenta o viata linistita. Barbatii sunt inteligenti si dispun de resurse, in timp ce femeile sunt istete si credincioase. Veti intalni multi binefacatori de-a lungul vietii. In tinerete sunteti inteligenti si supusi, la varsta maturitatii totul va merge bine si veti avea satisfactii, la varsta a treia tindeti pentru o viata stabila si prospera.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*