Dragostea din Tei la Vocea Ucrainei

Da, Dragostea din Tei la Vocea Ucrainei. Katerina Biehu a cântat la Vocea Ucrainei „Dragostea din tei” dar cu o altfel de aranjare muzicală. O melodie repetată de fapt şi de solistul trupei O-Zone. Dan Bălan, parte din juriu, a fost impresionat şi s-a ridicat pentru a cânta alături de Katerina Biehu. Clipul video a adunat deja aproape 2 milioane de vizualizări. Mai jos aveţi două clipuri video cu prestaţia de la concursul din Ucraina. Clipurile includ şi reacţia lui Dan Bălan la prestaţia Katerinei Biehu.

Dragostea din Tei la Vocea Ucrainei

O tânără din Ucraina a avut o prestație remarcabilă la audițiile pe nevăzute de la Vocea Ucrainei, unde a cântat melodia „Dragostea din tei” a fostei trupe O-Zone. Katerina Biehu a atras imediat atenția juraților, mai ales a lui Dan Bălan, fost component al trupei O-Zone. Cu un timbru special, ea a reinterpretat celebra melodia și a cântat-o într-un stil nou.

Cum a reacţionat Dan Bălan

Toți cei patru jurați și-au întors scaunele, iar Dan Bălan chiar a urcat pe scenă pentru a cânta alături de ea melodia cu care a devenit cunoscut în toată lumea. La final, chiar au vorbit în limba română, spre uimirea celorlalți jurați.

Blind audition Dragostea din tei – vocea Ucrainei

Da, totul s-a petrecut în Ucraina şi melodia a fost cântată în limba română. O melodie recunoscută în România s-a impus astfel şi în Ucraina. Bun, concursul din Ucraina este departe de ceea ce se întâmplă în România. Nu putea fi ceva similar într-o ţară care se află în război cu Rusia. Nu ştim ce „găvăreşte” duduia în clipul de mai sus. Important că în momentul principal, la concurs a cântat în limba română.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*