Dieta pentru Zodia Fecioară

Dieta pentru Zodia Fecioară: încă o zodie se alătură dietelor astrologice de pe site-ul nostru. Continuăm subiectul dedicat dietelor astrologice, tratate separat. Este probabil singura abordare pe zodii, cu diete specifice horoscopului, din România. Reperele trasate de fiecare zodie îşi găsesc principii de dietă dedicate fiecărui semn astral.

Nativii din fecioară sunt persoane cu o organizare psihică subtilă. Ele încearcă să aibă grijă de sănătatea lor și să mănânce bine. Într-adevăr, nutriția adecvată este esențială pentru Fecioară. Intestinul, organul direct legat de prelucrarea hranei, este cea mai slabă verigă în organismul nativilor din fecioară. Principala problemă în nutriția nativilor din fecioară este aportul alimentar neregulat, precum și porţiile mari și o selecție greșită de produse. Se recomandă excluderea din alimentaţie a produselor cum ar fi grăsimile animale, conservele, carnea afumată și dulciurile.

Dieta pentru Zodia Fecioară menţionează că alcoolul este, de asemenea, strict contraindicat pentru acest semn. Este recomandabil să consumați legume la abur, paste făinoase, produse lactate. În ceea ce privește carnea, este mai bine să o consumați la abur sau preparată în cuptor. Se recomandă, de asemenea, utilizarea grăsimilor vegetale în locul animalelor.

Dieta Zodia Fecioară

Atunci când alegeți legumele, trebuie să dați prioritate celor care sunt bogate în fibre. Acestea includ varza, fasolea, conopida, ţelina, morcovii, dovleceii, dovleacul. Fructe – mere, struguri, pere, rodii, caise. Referitor la dieta pentru zodia Fecioară, vegetarianismul este potrivit pentru acest semn. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți și să alegeți o dietă pe termen lung, care să poată fi urmată în mod constant. Dacă aveți nevoie de urgență pentru a scăpa de câteva kilograme suplimentare, ar trebui să utilizați o dietă bazată pe cereale. În plus, față de pierderea în greutate, vă va ajuta să curățați corpul și să normalizați activitatea intestinului. De asemenea, puteți folosi dieta cu supe de legume. Dieta cu conținut scăzut de calorii vă va agrava sănătatea și, mai presus de toate, va dăuna intestinelor.

Încercați să vă obișnuiți cu acest regim: un mic dejun consistent și trei gustări ușoare în timpul zilei.

Regimuri alimentare pentru Fecioară

Reţete pentru micul dejun

1. 35 de grame de fulgi de cereale diluate cu lapte, o banana feliată, o felie de pâine prăjită unsă cu marmeladă sau gem, un pahar de iaurt dietetic.
2. O felie de pâine prăjită cu un ou fiert mediu, o felie de şuncă, roşii la cuptor sau la aburi.
3. O felie mare de pepene, două felii de pâine prăjită, două linguri de brânză cottage, o roşie proaspătă, un măr.

Gustări uşoare peste zi (alternaţi între opţiuni)

1. Două felii mici de pâine cu unt, o salată. Şi adăugaţi suplimentar (unul) dintre următoarele alimente: două linguri de brânză cottage, 35 gr de pui fără piele (fiert sau grătar) sau 50 grame de ton cu sare.
2. 150 grame de peşte la grătar sau 75 de grame de carne fără gărsime cu o porţie mare de legume verzi sau salată, o felie de pâine de tărâţe.
3. Două bucăţi de carne de vită bine făcută la grătar, roşie coaptă, o porţie mare de salată cu zeamă de lămâie.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*