Dieta astrologica horoscop Scorpion

Continuam seria dietelor astrologice de aceasta data pentru horoscopul Scorpionului. Dieta astrologica pentru Scorpion, regimul astrologic pentru cei din zodia scorpionului. O abordare a regimului alimentar impusa de horoscop si de valorile zodiacului pentru scorpion. Avem in acest articol informatii si pentru regimul alimentar pentru horoscopul Scorpionului (24 octombrie – 22 noiembrie). Continuam astfel tema dietologiei astrologice, tratand separat regimurile alimentare pentru fiecare zodie in parte.

Principala problema in dieta astrologica a scorpionului este modul gresit de abordare a nutritiei. Puteti uita de mancarea ce trebuie consumata pe intreaga durata a zilei si de diete de moment si de ore separate si de tot ce inseamna dieta scorpionului pentru micul dejun. Restrangerea pe care o impuneti deseori in dieta scorpionului pentru micul dejun pot avea un rol negativ, inclusiv o incurajare a obezitatii. O dieta restransa pentru micul dejun nu incurajeaza doar obezitatea ci si aparitia unor probleme de sanatate. Pentru a evita astfel de probleme dieta astrologica pentru scorpion recomanda un regim adaptat pentru micul dejun si o reducere a consumului de alimente peste zi. La aceste sfaturi, dieta adaptata horoscopului scopionului recomanda sa eliminati din meniul de zi cu zi, meniul aproape permanent, alimentele prajite. Dieta astrologica a scorpionului nu recomanda preparatele grase pajite, preparatele alimentare condimentate prea mult, carbohidratii in exces si, in general, alimentele foarte bogate in calorii. Mai jos aveti cateva sfaturi pentru o dieta recomandata pentru horoscopul scorpiounului.

Dieta astrologica scorpioni

Dieta astrologirca recomanda pentru scorpioni sa introduceti in regimul uzual urmatoarele produse alimentare: carne slaba fara grasime, carne de pasare (recomandate sunt gainile si puii de curte), fructe de mare si specialitati din peste mai ales peste oceanic si peste fara grasimi. Atunci cand alegeti dintre produsele vegetale trebuie sa va indreptati atentia, potrivit dietei astrologice, catre urmatoarele legume: varza, sfecla, morcovi, ceapa, ardei, dovleci, ridichi, napi.
In dieta astrologica scorpionii nu trebuie sa uite de condimente: care nu va asigura o siesta, o digestie si o alimentatie corecta. Chiar daca unele condimente sunt benefice organismului trebuie sa aveti grija, potrivit dietei astrologice, la anumite condimente ce pot fi cu adevara benefice pentru organism. Iata cateva condimente care pot fi utile in consum echilibrat: coriandru, busuioc, vanilie, cardamon, salvie, ginseng. Daca sunteti in zodia scorpionului este bine sa tineti minte, potrivit dietei astrologice, urmatoarele vitamine: complexul B, complexul C de vitamine, complex de vitamine E si, pe langa aceste vitamine, este important sa consumati alimente bigate in fier (mere si lamai).

>>DIETA ASTROLOGICA EXPLICATA<<

O recomandare importanta generata de horoscopul scoprionului este aceea ca este bine pentru cei din aceasta zodie sa trateze cu mai multa seriozitate dieta si ceea ce mananca. Dieta astrala ii recomanda scorpionului sa manance fractional si la aceleasi ore in fiecare zi – cantitatea de alimente pentru o zi poate fi impartita in 4-6 mese la aceleasi ore. Scorpionii au nevoie de o dieta cu calorii reduse, alimente bogate in proteine, echilibru intre nutrietntii de baza, aport constant de vitamine si minerale. Dietele bazate pe un regim redus de carbohidrati sunt de asemenea utile cand se discuta despre zile speciale cu regimuri alimentare diferite pentru zodia scorpionului. Daca scorpionul are nevoie de o dieta care sa il ajute sa scape rapid in greutate nu se recomanda utilizarea regimurilor rapide de slabire combinate cu masuri dure de restrangere a alimentelor bogate in calorii.

Peste toate, in acest articol dedicat regimului alimentar pentrui horoscopul scorpionului, va recomandam o dieta astrologica adaptata.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*