Dieta astrologica horoscop sagetator

Continuam seria dietelor astrologice cu zodia Sagatator. Un regim alimentar recomandat bazat pe horoscopul Sagetatorului. Explicatii despre diestra astrologica gasiti pe site-ul nostru intr-un articol dedicat, un articol special care explica transpunerea horoscopului in regimul alimentar pentru fiecare zodie in parte.

Persoanele nascute sub semnul de foc al Sagetatorului are o dominare energetica chiar si la varste ianintate. Este insa recomandat, potrivit dietei astrologice, ca sagetatorii sa evite alemntele grele, priteina animala si sa exluda si alcoolul din meniu. Analizati acest subiect al nutritiei din perspectiva moderatiei si inlocuiti grasimile animale cu legume. Este recomandat sa aveti grija de ficatul dv. si sa va intariti „peretii” vaselor sangvine pentru o buna circulatie a sangelui. Blogul Doamnelor va prezinta in acest articol cateva informatii utile din perspectiva dietei astrologice pentru sagetator.

Sagetatorii, potrivit dietei conform horoscopului, trebuie sa limiteze sau chiar sa evite consumul de carnuri grase, vita, porc, carne afumata si produse afumate si sa le inlocuiti cu carne slaba, fructe de mare sau peste. Nu va mai rasfatati prea mult cu dulciuri si aperitive pentru ca o sa va afecteze sanatatea.

Dieta sagetatorDieta astrologica le recomanda sagetatorilor sa acorde atentie produselor alimentare sanatoase dar si folositoare pentru organism cum ar fi leguminoasele de tip soia, mazarea fasolea. Aceste legume contin o serie de proteine necesare organismului si sunt, in acelasi timp, produse alimentare cu un continut redus de calorii. Sagetatorii nu trebuie sa uite de produsele benefice pentru oase: laptele si produsele din lapte. De asemenea, potrivit dietei astrologice, sagetatorii trebuie sa consume frecvent legume (in special vegetale care contin silicon). Printre legumele recomandate se numara asparagusul, varza (cruda), urzici si spanac. Este recomandat sa includeti in dieta verdeturi proaspete: patrunjel , telina , salata verde , menta , busuioc , pastarnac, telina, coriandru, chimen si ginseng. Pentru semnul zodiacal al sagetatorului dieta astrologica recomanda si un aport substantial de fructe. Cat mai multe fructe inr egimul sagetatorului cum ar fi piersici, mere, mango, caise, mere.

>>Explicatii dieta astrologica<<

In acelasi timp, dieta astorologica recomanda pentru sagetatori sa aleaga cat mai des alimente cu un continut redus de calori, zona de produse ce este dominata de legume, cereale, supe de legume. Regimul uzual este bine sa includa o cantitate suficienta de vitamine. Si, din aceasta perspectiva, sagetatorii trebuie sa includa in dieta vitaminele B si C si cat mai multe oligoelemente. Nu supraincarcati fiactul cu bauturi alcoolice (in special in timpul meselor) sau incercati sa reduceti la minim consumul de bauturi alcoolice.

Daca sagetatorii doresc sa scada in greutate, sunt sfatuiti sa aleaga o dieta bazata pe cereale si regimuri diferite sustinute de produse vegetale.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*