Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Stiri

Ultimele articole on Stiri
WhatsApp taxe mesaje
WhatsApp se pregăteşte să introducă taxe...

WhatsApp se pregăteşte să introducă taxe

WhatsApp va percepe taxe pentru serviciile de transmitere a mesajelor. Nu este ]ns[ clar dac[ aceste taxe pentru mesajele WhatsApp vor fi percepute de la to’i abona’ii sau doar de la companiile mari care folosesc aceste servicii. Una dintre posibilităţi şi probabil cea care va fi... citește tot »

Kaptan M croazieră Mamaia
Mamaia, dragostea mea trecută: impresii ...

Mamaia, dragostea mea trecută: impresii turistice 2018

Ceea ce în urmă cu câţiva ani era considerată a fi „perla litoralului românesc”, staţiunea Mamaia, este acum o tristă amintire a ceea ce a fost. Mai mult de nevoie decât de voie am petrecut o săptămână la unul dintre hotelurile din partea de sud a staţiunii. Zonă ce este... citește tot »

Croaziera Mamaia Vapor Marea Neagra
Croazieră pe Marea Neagră din Mamaia cu ...

Croazieră pe Marea Neagră din Mamaia cu Kaptan M

Kaptan M este o navă maritimă ce asigură croaziere pe Marea Neagră din dreptul pasarelei din Mamaia, mai exact din dreptul hotelului Flora. Este singura navă ce asigură croaziere în siguranță având caracteristicile unui vapor de croazieră pentru Marea Neagră. Spre deosebire de alte vase... citește tot »

ţigări electronice pe reţetă
Anglia: ţigările electronice pe reţetă...

Anglia: ţigările electronice pe reţetă

Ţigările electronice ar trebui să fie eliberate pe reţetă medicală, potrivit Ageţiei Pentru Sănătate Publică a Angliei (PHE). Agenţia doreşte ca în următorii ani ţigările electronice să fie eliberate prin reţetă pentru că ajută populaţia să renunţe la fumat. Un studiu... citește tot »

Banana cu coaja comestibila
Banana cu coajă comestibilă

Banana cu coajă comestibilă

Da, a apărut în sfârşit banana cu coajă comestibilă. Da, aţi citit bine, banana cu coajă comestibilă a fost descoperită. Adio curățat de coajă şi, mai ales, o să dispară expresia „am alunecat ce pe o coajă de banană”. Pentru că nu se va mai arunca pe jos această... citește tot »

reclamatii Posta Romana
Posta Romana asa cum este ea pentru roma...

Posta Romana asa cum este ea pentru romani

Posta Romana se straduieste pe zi ce trece sa ne uimeasca. Posta Romana ramane o institutie puternic ancorata in era comunista. Posta Romana nu are respect minim pentru clientii sai. Serviciile Postei Romane sunt din ce in ce mai slabe, respectul pentru clientii din Romania este departe de un... citește tot »

Subscribe to Externe

Externe

Top Armate in lume

Cele mai puternice armate din lume

Un clasament cu cele mai puternice armate din lume plaseaza pe primele 3 locuri Rusia, Statele Unite si China.  Clasamentul celor mai puternice armate din lume ia in calcul 35 de tari si se bazeaza... citește tot »

Razboi Ungaria-Romania

Intr-un Razboi cu Ungaria va castiga Romania

Un evetual razboi intre Romania si Ungaria ar avantaja tara noastra. O statistica ce simulează un razboi Romania-Ungaria confera victoria Armatei Romaniei. Deşi este o ficţiune, totul se bazeaza pe date concrete ce tin de populatie, configuratie de aparare, trupe, echipamente, experienta militara. In plan virtual, potrivit acestor calcule,... citește tot »

Se reinfiinteaza KGB-ul sub denumirea MGB

reinfiintare KGB=MGB

Reinfiintarea KB face parte dintr-un program complex al lui Putin. Ca de obicei, Ladys Blog va aduce informatii din domeniul geopoliticii. Prin reinfiintarea... citește tot »

Radio Romania: lider pentru Europa

Radio Romania Lider Audienta

Ultimii ani au dovedit deja eficienta Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), institiutie publica ce s-a impus treptat nu doar pe piata radio din Romania ci... citește tot »

Divizie poloneza de 35.000 de luptatori paramilitari

Trupe paramilitare Polonia

Polonia a anuntat o masura importanta pentru sistemul de aparare nationala pe fondul amenintarilor lansate de Rusia. Varsovia planifica o forta militara de... citește tot »

Subscribe to Sport

Sport

Steaua-Dinamo live

Derby-ul Steaua-Dinamo transmis de 3 televiziuni

Steaua-Dinamo se transmite astazi de la 21.00 pe Digi sport 1, Dolce sport 1 si Look TV. Pentru prima data Steaua-Dinamo va fi transmis de 3 televiziuni diferite. Masurile de securitate vor fi dintre... citește tot »

Islanda Euro 2016

Islanda a invins Austria la Euro 2016

Prima participare pentru Islanda la Euro 2016 marcheaza si un succes neasteptat. Echipa nationala a Islandei a invins cu scorul de 2-1 (1-0), selectionata Austriei intr-un meci disputat miercuri, pe Stade de France din Saint-Denis, in cadrul Grupei F a EURO 2016. O victorie absoilut istorica pentru echipa de fotbal a Iaslandei. Islanda a obtinut... citește tot »

La noi incidente Rusia va fi descalificata de la Euro 2...

Descalificare Rusia Euro 2016

Verdictul dat astazi de UEFA avertizeaza clar Rusia ca, in cazul unor noi violente ale suporterilor, va fi descalificata de la Euro 2016. Teremenul utilizat de... citește tot »

Euro 2016: 116 arestari si 3 expulzari

Euro 2016 Violente suporteri

De la debutul Euro 2016 au fost arestate 116 persoane si 3 au fost expulzate, alte 5 primind interdictie de a intra in Franta. Ministerul de Interne de la... citește tot »

UEFA a deschis o procedura impotriva Rusiei

UEFA Rusia excludere

In urma violentelor de la meciul Anglia-Rusia de aseara, Comisia de Disciplina UEFA a decis deschiderea unei anchete. Procedura a fost declansata impotriva... citește tot »

More from Stiri

Inscriere Oriflame comanda

Oriflame aniverseaza 50 ani

Cunoscuta firma de produse cosmetice suedeze Oriflame aniverseaza 50 de ani. Din 1967, Oriflame și-a ajutat clienții să arate și să se simtă bine cu ajutorul produselor inovatoare... citește tot »

Varsta de pensionare

Scade varsta de pensionare

Varsta de pensionare a fost scazuta prin modificarea si completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. Varsta standard de pensionare se reduce astfel pentru... citește tot »

Noul cod rutier

Noul Cod rutier: inchisoare pentru alcool si suspendare permis pentru centura si vorbit la...

Noul Cod rutier vine cu sanctiuni mult mai mari. Noul cod rutier va penaliza mai mult vorbitul la telefon sau nefolosirea centurii de siguranta. In plus, cei prinsi bauti la volan pot... citește tot »

11 clase pentru permisul auto

11 clase obligatorii pentru permisul auto

Guvernul doreste schimbarea legislatiei pentru ca permisul auto sa nu mai poata fi obtinut decat de persoanele care au absolvit minim 11 clase. Aceasta impunere este corelata si cu Legea... citește tot »

Carburant taxa de mediu

Timbrul de mediu inlocuit de o noua taxa

O taxa pe carburant de aproximativ 2 lei la fiecare plin este propusa pentru a inlocui taxa de timbru de mediu. Taxa ar urma sa fie platita de absolut toti soferii si va fi inclusa in pretul... citește tot »