Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aperitive

Ultimele articole on Aperitive
reteta pirjoale pui
Reteta parjoale frantuzesti din pui

Reteta parjoale frantuzesti din pui

Reteta parjoale frantuzesti din pui. O reteta pentru parjoale cu grad mic de dificultate. Reteta pirjoale frantuzesti cu piept de pui explicata video. O reteta de parjoale cu un grad redus de complexitate pe care o puteti pune in practica cu usurinta. Probabil ca termenul utilizat de parjoale este... citește tot »

Drob din ficatei de pui cu oua
Drob din pui cu oua

Drob din pui cu oua

Reteta usoara de drob de pui cu oua. O reteta de drob la care se folosesc ficatei de pui si ingredientele necesare pentru drob. O reteta ce poate fi realizate usor dar cu siguranta va impresiona. Deliciul droblui, usor si prietenos: drobul de pui cu oua. Ingrediente usor de procurat, reteta de drob... citește tot »

Reteta rulada bacon cu legume
Reteta rulada bacon cu legume

Reteta rulada bacon cu legume

O reteta delicioasa: rulada din bacon cu legume. Retata bacon cu legume usor de realizat si aspectuoasa. Rulada dun bacon cu legume poate fi servita atat ca antreu cat si pentru felul doi si poate fi asortata dupa gust si dorinte cu salate sau simple cu paine prajita. Ingredientele sunt usor de... citește tot »

Rulouri muschi porc
Rulouri din muschi de porc cu sunca si o...

Rulouri din muschi de porc cu sunca si orez

O reteta relativ usoara propusa de Blogul Lady’s: rulouri din muschi de porc cu sunca si orez. Potrivite pentru platoul cu aperitive, rolourile din muschi de porc pot fi preparate relativ repede, cu cateva ingrediente de baza. In acest articol va prezentam cea mai cunoscuta reteta de rulouri:... citește tot »

oua vopsite ceapa
Oua de Paste inrosite natural

Oua de Paste inrosite natural

Se apropie Pastele si gospodinele vor inrosi ouale. Tendinta este de a vopsi ouale in mod natural, asa cum s-a facut din batrani, utilizand metode ecologice.  Vopsirea oualelor de Pasti in mod natural se face, de baza, prin doua metode. Una dintre metode este de a vopsi ouale cu frunze de ceapa.... citește tot »

Placinta spanac
Placinta cu spanac

Placinta cu spanac

Placinta cu spanac se prepara rapid si poate reprezenta un aperitiv sau chiar un desert delicios.  O reteta rapida si sanatoasa cu legume, de aceasta data placinta cu spanac. Lady’s Blog va aduce astfel inca o reteta sanatoasa, pentru cei care prefera legumele si fructele in locul meniurilor... citește tot »

More from Aperitive

Reteta zacusca gogosari

Reteta zacusca de ardei si gogosari

Cunoscuta reteta zacusca de ardei si gogosari dar d aceasta data din cartea de bucate Sanda Marin. Reteta zacusca de ardei si gogosari este cunoscuta in bucataria romaneasca. Reteta zacusca... citește tot »

Icre imitate salata

Reteta salata de icre imitate

Reteta salata de icre Sanda Marin. Reteta de salata de icre imitate asa cum este inclusa in cartea de bucate Sanda Marin. Un aperitiv extrem de cunoscut in bucataria romaneasca. Este reta... citește tot »

Sanda Marin oua umplute

Retete pentru oua umplute

Patru retete speciale pentru oua umplute. Sunt inspirate din cartea de bucate a doamnei Sanda Marin. Retetele Sanda Marin sunt vestite iar ouala umplute recomandate in acest articol apartin... citește tot »

Retete simple ciuperci

Preparate din ciuperci

Vechii egipteni considerau ciupercile a fi o masa regala la propriu, doar faraonii avand privilegiul de a gusta din aceste bunatati. Ei credeau ca la nemurirea lor contribuia si consumul de... citește tot »

Retete de Craciun si Revelion

Ladys Blog: retete de Craciun si Revelion. Lady 4 Lady’s: ce poti sa pregatesti pentru masa de sarbatori. Pentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, iar 2016 trebuie sa ne gaseasca... citește tot »