Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aperitive

Ultimele articole on Aperitive
Reteta imitatie de pateu
Reteta pateu imitat

Reteta pateu imitat

Reteta pateu imitat conform cartii de bucate Sanda Marin. O reteta relativ usor de realizat dar foarte cunoscuta. Reteta de pateu imitat nu foloseste ficat. O reteta de pateu fara ficat. O reteta de aperitiv marca Sanda Marin. Desi nu este o reteta de pateu de post aceasta este o reteta pentru cei... citește tot »

Reteta zacusca gogosari
Reteta zacusca de ardei si gogosari

Reteta zacusca de ardei si gogosari

Cunoscuta reteta zacusca de ardei si gogosari dar d aceasta data din cartea de bucate Sanda Marin. Reteta zacusca de ardei si gogosari este cunoscuta in bucataria romaneasca. Reteta zacusca de ardei si gogosari este una de post dar poate fi servita oricand ca aperitiv. Reteta prezentata este cea... citește tot »

Icre imitate salata
Reteta salata de icre imitate

Reteta salata de icre imitate

Reteta salata de icre Sanda Marin. Reteta de salata de icre imitate asa cum este inclusa in cartea de bucate Sanda Marin. Un aperitiv extrem de cunoscut in bucataria romaneasca. Este reta binecunoscuta de salata de icre. Aveti in acest articol ladys Blog cea mai cunoscuta reteta pentru salata de... citește tot »

Sanda Marin oua umplute
Retete pentru oua umplute

Retete pentru oua umplute

Patru retete speciale pentru oua umplute. Sunt inspirate din cartea de bucate a doamnei Sanda Marin. Retetele Sanda Marin sunt vestite iar ouala umplute recomandate in acest articol apartin cartii de bucate ale recunoscutei doamne maestru bucatar. Retetele Sanda Marin vor supravietui probabil ani... citește tot »

reteta pirjoale pui
Reteta parjoale frantuzesti din pui

Reteta parjoale frantuzesti din pui

Reteta parjoale frantuzesti din pui. O reteta pentru parjoale cu grad mic de dificultate. Reteta pirjoale frantuzesti cu piept de pui explicata video. O reteta de parjoale cu un grad redus de complexitate pe care o puteti pune in practica cu usurinta. Probabil ca termenul utilizat de parjoale este... citește tot »

Drob din ficatei de pui cu oua
Drob din pui cu oua

Drob din pui cu oua

Reteta usoara de drob de pui cu oua. O reteta de drob la care se folosesc ficatei de pui si ingredientele necesare pentru drob. O reteta ce poate fi realizate usor dar cu siguranta va impresiona. Deliciul droblui, usor si prietenos: drobul de pui cu oua. Ingrediente usor de procurat, reteta de drob... citește tot »

More from Aperitive

Reteta salata ruseasca

Reteta salata ruseasca

Reteta salata ruseasca originala. O reteta de salata ruseasca din carte de bucate Sanda Marin. Salata ruseasca reprezinta un aperitiv cunoscut si apreciat. Reteta de salata ruseasca pe care... citește tot »

Sanda Marin rosii umplute

Retete rosii umplute

Retete rosii umplute marca Sanda Marin. Va prezentam trei retete pentru rosii umplute din cartea de bucate Sanda Marin. Retete de aperitive care s-au impus in bucataria romaneasca. Trei... citește tot »

Reteta rulada bacon cu legume

Reteta rulada bacon cu legume

O reteta delicioasa: rulada din bacon cu legume. Retata bacon cu legume usor de realizat si aspectuoasa. Rulada dun bacon cu legume poate fi servita atat ca antreu cat si pentru felul doi... citește tot »

Rulouri muschi porc

Rulouri din muschi de porc cu sunca si orez

O reteta relativ usoara propusa de Blogul Lady’s: rulouri din muschi de porc cu sunca si orez. Potrivite pentru platoul cu aperitive, rolourile din muschi de porc pot fi preparate... citește tot »

oua vopsite ceapa

Oua de Paste inrosite natural

Se apropie Pastele si gospodinele vor inrosi ouale. Tendinta este de a vopsi ouale in mod natural, asa cum s-a facut din batrani, utilizand metode ecologice.  Vopsirea oualelor de Pasti in mod... citește tot »