Despre Faberlic numai de bine…

Despre Faberlic numai de bine putem spune sau mai exact scrie din nou. După doi ani de funcţionare Faberlic România s-a impus treptat pe piaţa cosmeticelor online de la noi din ţară. Dar de la această firmă două categorii de produse cosmetice m-au încântat: rujurile şi parfumurile. Nu neg că la fel de bune sunt produsele cosmetice de îngrijire. Cu atât mai mult cu cât acestea sunt realizate din ingrediente naturale. Vorbim însă despre ce am cumpărat, despre ce am consumat: parfumuri şi rujuri Faberlic. Cosmetice Faberlic pe care le puteţi cumpăra din magazinul online tradus în limba română.

Iniţial nu am crezut că parfumurile pot fi atât de persistente. Dar am avut plăcuta surpriză de a constata o persistenţă de 12 ore chiar după o zi încărcată. Şi pentru că 70% dintre cosmeticele bărbăteşti sunt cumpărate de femei am cumpărat din magazinul online Faberlic şi parfumuri pentru bărbaţi.

Despre Faberlic după doi ani

Eram datoare cu acest articol. Pentru că am scris de bine despre această firmă care şi-a deschis reprezentanţa la Bucureşti. Şi corect şi obiectiv era să urmăresc ceea ce am scris.

Informaţii despre aceste produse de la firma cu sediul la Moscova găsiţi în acest articol.

parfumuri bărbăteşti Faberlic

Am constatat o mare problemă la această firmă. Este vorba despre o periodică sau chiar permanentă a lipsei stocurilor. Deseori am vrut să cumpăr anumite produse dar nu erau pe stoc. Este cea mai mare problemă pe care o veţi regăsi cu siguranţă la această firmă. Este însă şi o veste bună în această problemă: dacă produsele nu ar fi bune acestea nu s-ar vinde şi le-aşi regăsi tot timpul pe stoc. Fiind produse de calitate acestea se vând. Însă nu este o scuză pentru o realitate de care vă puteţi lovi: lipsa stocurilor în magazinul online Faberlic.

O altă problemă este cea a livrării. Durează mult până când produsele comandate ajung la noi la uşă. Ave însă un sfat pentru această problemă. Consultaţi înainte de a lansa o comandă graficul de transport din Riga spre Bucureşti. Graficul transporturilor Faberlic este afişat şi actualizat permanent pe pagina www.faberlic.ro în secţiunea de noutăţi.

O altă problemă nu-i vizează pe clienţi ci pe lideri. Reprezentanţa de la Bucureşti nu reuşeşte să optimizeze ceea ce înseamnă confirmarea comenzilor dintr-o structură. Totul se realizează în continuare empiric, manual. Această evoluţie îi descurajează pe liderii Faberlic din întreaga ţară.

Acestea sunt veştile proaste… Singurele de altfel. Vom vorbi şi despre veştile bune.

Produsele Faberlic în România

Faberlic a reuşit să aducă în România produse cosmetice de calitate. Şi ţara noastră a fost inclusă printre puţinele ţări care beneficiază de un magazin online de la Faberlic tradus şi în limba română. Pentru că deşi vinde în peste 40 de ţări, Faberlic are magazinul online tradus doar în câteva limbi străine, mai exact 9. Deşi vinde şi în Italia, Franţa şi Germania: website-ul nu este tradus şi pentru aceste ţări. Pentru a selecta atât limba română cât şi ţara – România – este necesar să selectaţi la magazinul online de cosmetice (din stânga sus) limba română şi ţara – România.

Important de reţinut: pentru a face comenzi este necesar să vă activaţi contul Faberlic. La fel de important este să vă înscrieţi pentru activare în Echipa Faberlic România AICI. Doar dacă vă înscrieţi de pe site-ul www.faberlicromania.com veţi primi şi un catalog gratuit prin poştă. Catalogul gratuit Faberlic îl primiţi doar după ce vă activaţi contul în magazinul online cu datele şi informaţiile pe care le veţi primi pe email şi pe telefonul mobil (SMS).

Cosmeticele Faberlic in Romania

Parfumurile Faberlic

Da, am amintit de calitatea parfumurilor Faberlic. Am cumpărat atât parfumuri de damă cât şi parfumuri bărbăteşti. Sunt parfumuri cu esenţe de durată. Cele care sunt un pic mai scumpe chiar au o durată mai mare. Esenţele însă sunt unice. Şi Faberlic se întrece cu aceste esenţe diferite de apă de parfum. Este zona de producţie proprie în care utilizează parfumieri francezi consacraţi. Ce vă recomand: înainte de a cumpăra un parfum cumpăraţi mostre. Sunt ieftine şi vă puteţi recupera banii în comanda următoare prin sistemul cashback Faberlic.

Parfumuri Faberlic România

După ce am constatat calitatea parfumurilor am cumpărat mai multe pentru mine, pentru soţul meu dar şi pentru prieteni. Este vorba de parfumurile bărbăteşti pe care le puteţi vedea şi în imaginile de mai sus. Sunt cadouri foarte bune pentru că sunt de calitate şi au persistenţă. Parfumurile de la această firmă pur şi simplu impresionează. În primul rând prin arome apoi prin persistenţă.

Vă mărturiesc ceva: îmi plac parfumurile bărbăteşti. Aşadar am cumpărat mai multe mostre de parfumuri. Şi apoi am cumpărat într-o nouă comandă Faberlic şi parfumurile. Aşadar am cumpărat mai multe parfumuri bărbăteşti decât parfumuri de damă. O broşură cosmetice ce trebuie consultată.

Parfumul 8 Element de la Faberlic

Parfumul 8 Element de la Faberlic este prezent în magazinul online în mai multe versiuni. Sunt mai multe tipuri atât ca aromă cât şi ca gramaj, greutate. Indiferent de tipul sau dozare veţi constata că este un parfum pentru bărbaţi absolut bărbătesc. Probabil că parfumul 8 Element în toate versiunile sale reprezintă o dovadă pentru reuşita acestor ape de parfum.

Parfumul 8 element mi-a câştigat simpatia. Am cumpărat -cred – toată gama acestor parfumuri bărbăteşti. dar este doar una dintre gamele de parfumuri pe care le-am încercat de la această firmă. Incognito sau Pacific sunt alte două denumiri de parfumuri cumpărate de la Faberlic România.

Săpunuri lichide Faberlic

Săpunuri lichide Faberlic

Săpunuri lichide Faberlic: o altă surpriză plăcută. Sunt de calitate şi se bazează pe ingrediente naturale. Peste toate aceste calităţi, săpunurile lichide de la Faberlic au un miros persistent. Astfel că dacă vă spălaţi cu aceste săpunuri mâinile o să vă miroasă plăcut o perioadă de timp îndelungată.

Săpunurile lichide de la acestă firmă au un preţ accesibil. Şi pot fi cumpărate deseori cu oferte speciale. Mai mult decât atât, firma are un program de bonusuri. Acest program se numeşte „Club Faberlic”. Prin acest program, separat de banii pe care îi primiţi prin sistemul cashback Faberlic, veţi primi într-un cont special, un fel de puşculiţă, un număr de puncte. Cu aceste puncte eu am comandat fără să plătesc aceste săpunuri lichide. Programul „Club Faberlic” este o altă surpriză plăcută de la Faberlic. Cumperi, achiţi comanda, în următoarea campanie ai puncte cu care poţi cumpăra produse în mod gratuit (în schimbul punctelor).

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*