Derby-ul Steaua-Dinamo transmis de 3 televiziuni

Steaua-Dinamo se transmite astazi de la 21.00 pe Digi sport 1, Dolce sport 1 si Look TV. Pentru prima data Steaua-Dinamo va fi transmis de 3 televiziuni diferite. Masurile de securitate vor fi dintre cele mai dure, dupa cum a dezvaluit Gigi Becali, finantatorul Stelei, intr-o interventie telefonica la emisiunea ”Digi Sport Matinal”. Pentru ca pe stadion sa nu mai fie torte sau petarde, reprezentantii Jandarmeriei vor controla fanii, indiferent de sex, pâna la piele.

Steaua Bucureşti vine dupa o infrângere grea in fata echipei britanice Manchester City, scor 0-5. Cele doua echipe ocupa primele doua pozitii in clasamentul Ligii I: Dinamo este pe primul loc cu zece puncte, iar pozitia a doua este ocupata de Steaua, cu 9 puncte.

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca traficul rutier va fi restrictionat pe strazile Maior Coravu, Vatra Luminoasa intre sos. Mihai Bravu si bd. Pierre de Coubertin, bd. Pierre de Coubertin intre str. Vatra Luminoasa si intrarea in stadion, str. Tony Bulandra intre str. Vatra Luminoasa si rond str. Maior Coravu si str. Sergent Vasile Serbanica intre bd. Basarabia si zona de acces Arena Nationala.

Rutele ocolitoare sunt: sos. Mihai Bravu — sos. Iancului — sos. Pantelimon si bd. Unirii — bd. Basarabia — bd. Chisinau — bd. Pantelimon.

Restrictiile de circulatie vor fi mentinute pana la defluirea totala a spectatorilor.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*