Curăţare filtre hotă aragaz

Vorbim despre curăţare filtre hotă în acest articol. Cum curăţăm filtrele de la hota aragazului? Este vorba despre filtrele hotei de aragaz pe care le putem scoate cu uşurinţă şi pe care deseori dorim să le curăţăm. Tot ceea ce trage hota, aburi şi grăsimi evacuate prin fierbere, se acumulează în aceste filtre. Cu siguranţă că aţi încercat în dese rânduri să readuceţi aceste filtre la starea iniţială. Probabil că nu aţi reuşit să le readuceţi strălucirea iniţială. Aţi încercat probabil să utilizaţi o serie de substanţe şi paste speciale, detergenţi de diferite tipuri.

Rezultatul probabil nu v-a satisfăcut. Tocmai de aceea vă aducem în atenţie o soluţie extrem de simplă. Totul este explicat pas cu pas şi avem şi un tutorial video pentru curăţarea filtrelor hotei de bucătărie.

Curăţare filtre hotă aragaz

Despre „curăţare filtre hotă” este vorba în acest articol. Un articol extrem de util pentru oricine doreşte să îşi cureţe eficient filtrele de la hotă. Şi o spun din proprie experienţă. Am încercat să spăl pe deasupra, de pe dedesubt, pe laterale. Nicio substanță nu asigură curăţarea eficientă a filtrelor din aluminiu de la hota aragazului de bucătărie.

Totul se poate realiza însă relativ simplu. Aveţi însă nevoie de un vas larg sau de o oală mare, cu gură largă. Astfel încât să puteţi fierbe apa în respectivul vas. Dar, în acelaşi timp, să puteţi scufunda filtrul pe care îl aveţi de curăţat în respectivul vas. Dimensiunea vasului este dictată de dimensiunea filtrului.

Dacă este vorba de o oală, aceasta trebuie să aibă diametrul mai are decât lăţimea filtrului. Indiferent de cât aţi cheltuit pe hotă, filtrele trebuie curăţate.

Cum curăţăm filtrele de la hotă

Mai devreme sau mai târziu se va întâmpla cu siguranţă. Şi, dacă aveţi o hotă de aragaz cum are multă lume, la un moment dat se va îmbâcsi. Nu există hotă, indiferent de preţ hotă cheltuit toate au nevoie să fie curăţate. Chiar dacă aveţi o hotă cu trei motoare sau o hotă cu două motoare: toate au filtre din aluminiu pus imadiat sub hotă. Vă propunem mai jos cea mai bună soluţie, explicaţii video pentru curăţarea filtrelor de la hota montată deasupra aragazului.

Ce este important: veţi obţine rezultate remarcabile folosind doar sare, bicarbonat de sodiu şi oţet alb. Indiferent ca valoare, ca preţ hotă, acestea au filtre ce necesită periodic o curăţare eficientă. Chiar şi o hotă ieftină de bucătărie sau o hotă puternică – toate au nevoie de curăţarea filtrelor.

Explicații video curăţare filtre hotă

Foarte multe persoane deţin o hotă şi aceasta are două sau chiar trei filtre. Sunt filtre din aluminiu care preiau mare parte din impurităţile din aburii produşi de fierberea din recipientele de pe aragaz. Aceste filtre montate pe hotă se desfac uşor. Dar dacă nu le cuăţaţi la o perioadă mai mică de timp acestea se îmbâcsesc. Sunt de fapt nişte bariere care sunt aşezate de constructorul hotei între aburi şi motoarele hotei. Indiferent de prețul hotei, aceasta va avea nevoie la un moment dat de curăţarea filtrelor de hotă.

Nu este nevoie să cumpăraţi substanţe de curăţare, să daţi bani pe detergenţi speciali. Pentru a curăţa eficient filtrul de la hotă aveţi nevoie doar de câteva lucruri. Şi vorbim despre lucruri pe care mai mult ca sigur le aveţi în casă. Curăţarea filtrelor de hotă se poate realiza cu: un vas bine dimensionat, apă, sare, bicarbonat de sodiu, oţet alimentar. Cu doar câteva lucruri pe care le aveţi la îndemână puteţi curăţa filtrele de metal detaşabile. Rezultatul va fi unul impresionant şi o să aveţi la final satisfacţia că aveţi filtrele de la hota de aragaz aproape ca noi.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*