Cum să aplici corect uleiul de față

Știi cum să aplici corect uleiul de față? Și noi credeam că știm, însă sfaturile unui estetician ne-au dat lumea peste cap. Iată cum să profiți la maximum de efectele hidratante ale acestui produs.

Vei fi uimită să afli că uleiul de față nu trebuie aplicat la finalul rutinei de îngrijire a pielii. Uită tot ce ai învățat până acum și te învățăm cum să aplici corect uleiul de față, pentru a te bucura de toate beneficiile sale.

Cum să aplici corect uleiul de față

Uleiul de față este acel produs de care ne ferim pe tot parcursul verii, însă pe care îl adorăm pe timpul sezonului rece. Oferă un plus de hidratare și calmează pielea „arsă” de vânt. Deci cum aplici corect uleiul de față? Imediat după ce ai curățat tenul, explică esteticianul Danuta Mieloch, fondator al Rescue Spa, pentru ITG.

„Când pielea mea este încă umedă, atunci aplic uleiul”, spune Mieloch. „Îl urmez cu puțină cremp. Simt că se combină foarte bine cu picăturile de apă care sunt încă pe pielea mea, și sigilează hidratarea”, explică esteticianul. Uleiul are nevoie de acces liber la pielea ta, iar dacă pe ten există deja trei straturi de serum și cremă hidratantă, ingredientele active din ulei nu vor putea pătrunde în profunzime.

Masajul este important pentru uleiul de fata

Pentru a aplica corect uleiul de față, trebuie să o faci prin masaj, nu prin tapotare. „Beneficiezi de puțină relaxare și în acest fel îmbunătățești circulația”, spune Mieloch. Tapotarea trebuie lăsată la final, pentru a îndepărta excesul de produs. Da, doar pentru că folosești un ulei de față, nu înseamnă că la final tenul tău trebuie să rămână unsuros. Ia un prosop sau un șervețel și absoarbe cu el tot ceea ce a rămas la suprafață după masaj.

Nu trebuie să îl aplici zilnic

Uleiul de față este un salvator pentru acele zile în care pielea ta are nevoie de un plus de hidratare. „Pielea reacționează mai bine dacă menții un echilibru”, explică esteticianul. „Folosește produse exfoliante, serumuri, sisteme moderne de skincare, în combinație cu uleiurile, însă evită să aplici zilnic uleiurile, pentru că nu se vor echilibra pe piele. Creează-ți propriul mic depozit și scoate din el produse prin rotație”, ne sfătuiește Mieloch.

Citeste mai departe articolul pe: Cum să aplici corect uleiul de față

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*