Cum produceti o pudra eficienta anti-purici pentru animalut

O pudra eficienta pentru a va proteja cainele sau pisica de purici sau capuse. O pudra conta puricilor si capuselor pe care o puteti realiza acasa dar foarte-foarte efectiva si „prietenoasa pentru pet-ul dv., in locul produselor chimice pe care le utilizati. Pudra poate fi utilizata pentru toate animalele de companie si poate fi folosita chiar si in gospodarie pentru pasari (gaini, curci etc.) sau chiar pentru pasarile din colivie (papagali, canari etc.). Este o pudra anti-purici ecologica, fara a genera probleme pentru animalul dv. de companie, realizata din elemente prietenoase pentru corp, sanatate si natura. Aceasta pudra afecteaza doar puricii, capusele sau alti paraziti ce pot genera probleme animalului dv. de companie. Este o solutie NATURALA care poate fi preparata de dv. si utilizata in locul produselor chimice pentru a proteja sanatate pe termen lung a animalului.

Produsele chimicale anti-paraziti afecteaza sanatatea cainelui sau pisicii tale. Iata o reteta simpla, naturala, ecologica, ce iti protejeaza animalul de companie impotriva parazitilor. Iti poti realiza acasa o pudra eficienta si prietenoasa pentru animalul tau de companie!

Diatomit antipuriciLady’s Blog va prezinta o reteta compusa din 4 ingrediente care pot fi utilizate pe animale de companie care au purici sua capuse sau alti paraziti de acest gen, inclusiv pentru cainii si pisicile din curte. Praful pate fi utilizat separat si in anumite zone pentru a elimina tantarii, furnicile, paianjenii sau alte insecte. Puricii nu pot zbura dar pot trece de la un animal la altul prin contact direct sau – chiar si in cazul capuselor – pot trece se la o planta sau un alt obiect spre pet-ul dv. Cand acesti paraziti musca animalul acesta incepe sa se sacrpine, sa piarda par, sa isi faca rani, sa se produca inflamatii sau chiar infectii. Sunt multe produse chimice, de la diferite firme, care pot fi utilizate. Dar multe dintre acestea pot provoca reactii alergice sau, in timp, parazitii se pot adapta si rezita la aceste produse chimice. Ceea ce conduce la ineficienta produselor chimice sau chiar la reactii neasteptate (din partea pet-ului) la produsele chimice.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

2 Comments
 1. Reply
  nastase elena aprilie 3, 2018 at 1:07 pm

  Buna unde pot gasi diatomita?

  • Reply
   Lady4u aprilie 19, 2018 at 5:37 pm

   Cautati pe internet. Cu siguranta veti gasi de cumparat.

Adăugaţi comentariu

*