Crema pentru bust ferm: dă rezultate

Aţi auzit probabil despre proprietăţile pe care le are crema pentru bust ferm. Şi probabil aţi tratat cu scepticism această posibilitate de întărire şi chiar creştere a sânilor. Crema pentru bust ferm are mai multe beneficii. Ingredientele incluse au proprietăţi specifice ce au ca rezultat fermitatea sau chiar creşterea în volum a sânilor. Adevărul este că multe doamne sunt sceptice.

Un studiu realizat pentru a determina încrederea în cosmeticele de îngrijire a sânilor a scos în evidenţă că doar 9% dintre femei au folosit crema pentru bust ferm. Şi doar 7% dintre aceste femei au obţinut rezultate după ce au folosit crema pentru bust ferm. Ceea ce, în cele din urmă, este un răspuns pozitiv: cele mai multe dintre femeile care au încercat crema pentru creşterea sânilor au obţinut rezultate pozitive. Dar ce se întâmplă cu cele care nu au utilizat crema pentru bust ferm? Probabil nu au încredere, pentru că nu s-au documentat prea mult. Sau, parte dintre ele nu au avut nevoie, deşi chiar cu un bust bine dotat de la natură ar avea nevoie de fermitatea sânilor.

Adevărul este că, până nu se apelează la injectarea de grăsimi, la lipofilling, niciun tratament nu va mări peste noapte sânii. Există însă metode care întăresc sânii şi îi face „ca de piatră”. Ambasadoarea femeilor, Sian Toal, doctor în ştiinţe, declară că „Sânii conţin şi grăsimi ale organismului. Şi, din acest motiv, nu îi puteţi mări prin exerciţii fizice. Dar îi puteţi întări acţionând asupra muşchilor din jurul lor, ceea ce îi va ridica”. Şi această acţiune este posibilă şi dacă utilizaţi o crema pentru bust ferm.

Sfaturi simple pentru un bust ferm

Începem prin a vă oferi trei sfaturi simple pentru un bust ferm, pentru întărirea sânilor. Sfaturi de care dacă veţi ţine cont veţi contribui la fermitatea bustului.

  • Folosiţi tot timpul creme de protecţie solară atunci când vă expuneţi la ultraviolete. Pentru a evita îmbătrânirea prematură a pielii sânilor.
  • Încercaţi să evitaţi să dormiţi pe o parte. Acest obicei încurajează formarea ridurilor între sâni.
  • Clătiţi-vă sânii cu apă rece după apa caldă cu care faceţi duş. Această acţiune va încuraja producerea de colagen şi va contribui la îmbunătăţirea circulaţiei. Astfel, pielea sânilor va fi mult mai fină, mai fermă.

Cremă pentru sâni

Crema pentru bust ferm

Una dintre cremele pentru sâni pe care o puteţi cumpăra şi din România, din magazinul online Faberlic. Este o cremă modelatoare pentru sâni. La o utilizare regulată, îmbunătățește forma naturală și frumusețea sânilor. Contribuie la remodelare, ridică și „întăreşte” sânii.

Complexul Adipofill’ln™ stimulează umplerea celulelor și mărește volumul țesutului adipos. Utilizarea cremei pentru bust ferm imită rezultatul acțiunii de lipofilling. Preţul pentru această cremă pentru bust este de 35,89 lei.

Unul dintre avantajele acestei creme este că nu produce vreo activitate hormonală. Şi nu are alte efecte colaterale. Nu conţine compuşi chimici dăunători şi ingredientele se bazează pe extracte de plante şi pe compuşi inovativi dezvoltaţi de industria cosmetică.

Aplicarea cremei pentru întărirea sânilor

Efectele după aplicarea acestei creme sunt vizibile în 3 săptămâni. Iar perioada recomandată de utilizare pentru crema pentru un bust ferm este de 6-8 săptămâni. Crema se aplică dimineaţa şi seara, cu mişcări circulare de masare a sânilor. Crema are o singură contraindicaţie: a nu se folosi în timpul săptămânii.
Cum se aplică: luaţi cu degetele din cremă. Palma să nu fie rece. Masaţi în jurul sânilor într-o mişcare circulară până ce crema este pe deplin absorbită. Se poate combina cu tehnici de masaj pentru fermitatea sânilor.

Crema este absorbită repede de piele şi acţionează în profunzime. Ceea ce conduce la o acţiune directă asupra ţesuturilor. Rezultatele: fermitatea şi întărirea sânilor, creşterea în dimensiune, ridicarea bustului. Crema pentru sani poate fi inclusa intre tratamentele naturale de înfrumuseţare.

Crema pentru bust ferm: necesară

Crema pentru fermitatea bustului trebuie să facă parte dint rusa de frumuseţe a oricărei femei. Cremele pentru fermitatea bustului şi gâtului conțin substanțe active care promit (şi uneori, dacă le utilizaţi corect, se țin şi ele de promisiune) să vă redea tonusul pierdut. Ele sunt special create pentru regenerarea țesuturilor slăbite. Cremele susţin lupta împotriva lăsării pielii, graţie formulei nutritive şi tonifiante ce acționează asupra structurii epidermei.

Majoritatea femeilor nemulțumite de înzestrarea naturala a bustului apelează la soluţii artificiale de mărire a sânilor cum ar fi implantul cu silicon sau lipofillingul. Înainte de a recurge la o astfel de măsura conferă bustului un aspect nenatural, încercaţi o cremă pentru bust ferm.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*