Cremă anticelulită făcută în casă

Reţetă pentru cremă anticelulită făcută în casă. Remedii naturiste şi tratamente pentru celulită. Vă propunem în acest articol o cremă anticelulită făcută în casă, o cremă foarte puternică ce vă ajută cu această problemă. Revenim de fapt şi continuăm articolele cu informaţii despre tratamente şi remedii naturale împotriva celulitei. O problemă cu care, potrivit statisticilor, se confruntă cele mai multele dintre femeile care au trecut de 30 de ani. Tot stasticile arată că celulita nu ţine cont de fizic: atât femeile mai plinuţe cât şi cele slabe suferă de această problemă. Nu ţine cont de sex: atât bărbații dar mai ales femeile se confruntă cu celulita.

Cremă anticelulită făcută în casă ce vă ajută să remediaţi parţial sau total această problemă. Doamnelor, este timpul pentru o detoxifiere pentru tot corpul. Nu vă gândiţi însă la ceva complicat. Ceea ce vă propunem nu o să vă înfometeze şi nu va fi nevoie să beţi doar combinaţii de vrdeţuri trecute prin blender. Crema anticelulită făcută în casă va acţiona în exteriorul corpului. Şi veţi avea în câteva săptămâni rezultate.

Ştim deja, şi am scris în articolele precedente, că celulita este formată din depozite de grăsimi care se acumulează sub piele. Stimularea circulaţiei va ajuta la transportul acestor toxine ceea ce va aduce străluicre şi va înfrumuseţa pielea. Am trecut deja de alte stimulări corporale, de tehnici de masaj şi chiar de exerciţiile fizice de tratare a celulitei. Acum este momentul să revenim la această problemă pentru a o rezolva.

Cremă anticelulită făcută în casă

Pentru a veni în ajutorul celor mai multe doamne care doresc să intre într-o nouă rutină pentru a rezolva problema, o să vă propunem o puternică reţetă pentru cremă anticelulită făcută în casă. Această reţetă pentru cremă anticelulită făcută în casă este bogată în ingrediente ce îngrijesc, hidratează, stimulează şi influenţează pielea de la nivelul celular, direct la stratul exterior. O cremă anticelulită uşor de făcut acasă.

Reţetă cremă anticelulită făcută acasă

Tot ce aveţi nevoie pentru această cremă de casă anticelulită sunt câteva uleiuri esenţiale şi o bază:

  • 3/4 de ceaşcă de ulei de cocos.
  • 2 linguri rase de ceară de albine.
  • 3 linguri de Nucul Vrăjitoarelor (Witch Hazel, Hamamelis virginiana). Eu am găsit apă de Hamamelis bio AICI la preţul de 8,70 lei pentru 100 ml.
  • 10 picături de ulei de ienupăr.
  • 10 picături de ulei de rozmarin.
  • 30 de picături de ulei de grapefruit.
  • 30 de picături de ulei de chiparos.

Odată ce aţi făcut rost de aceste ingrediente, procesul este simplu.

Pasul 1: începeţi să amestecaţi toate uleiurile esenţiale şi apa de Hamamelis. Amestecaţi până ce totul este omogen. Folosiţi un bol pentru a amesteca ingredientele.
Pasul 2: puneţi ceara de albine într-un vas pe foc uşor până începe să se topească. Puneţi peste ceară uleiul de cocos, înainte ca ceara să devină lichidă.
Pasul 3: odată ce ceara de albine şi uleiul de cocos s-au lichefiat, adăugaţi peste uleiurile esenţiale amestacate în bol şi amestecaţi cele două lichide.
Pasul 4: după ce finalizaţi amestecul puneţi-l într-un vas pe care îl depozitaţi într-un loc uscat şi răcoros.

Tratament celulită

Cum funcţionează crema anticelulită făcută acasă

Această cremă anticelulită făcută acasă are un potenţial mare conferit de uleiurile esenţiale. Probabil vă întrebaţi: cum oare pot elimina aceste uleiuri la eliminarea celulitei?

Bun, o să încercăm să vă explicăm reacţiile pe care le provoacă aceste uleiuri esenţiale. Începem cu ienupărul care este un diuretic şi un purificator. Având în acelaşi timp un rol important în stimularea circulaţiei.

Uleiul de rozmarin este esenţial pentru creşterea circulaţiei sângelui în interiorul organismului. Ceea ce reduce semnificativ celulita în timp. Este de asemenea bun pentru spălarea sistemului limfatic şi ajută la problema reprezentată de reţinerea apei.

Uleiurile esenţiale de chiparos şi grapefruit aunt ambele eficiente pentru creşterea circulaţiei, ameliorează retenţia de lichide şi ajută la eliminarea toxinelor din piele.

Nucul Vrăjitoarelor (Witch Hazel, Hamamelis virginiana) este un alt ingredient crucial. Ajută la definirea şi „strângerea” pielii, conferindu-i o suprafaţă uniformă. Ameliorează efectele vizuale ale celulitei.

Hamamelisul sau „Nucul vrăjitoarelor” este un arbust răspândit în pădurile din America de nord şi Canada, foarte rezistent la temperaturi scăzute. Are flori ciudate sub formă de fâşii galbene înguste, ce apar împreună cu fructele toamna târziu spre iarnă. În zilele noastre o serie de remedii au la bază extract de hamamelis, recunoscut de Farmacopeea Europeană pentru aplicaţii în cazul insuficienţelor venoase, flebite, hemoroizi ori diverse alte afecţiuni dermatologice.
Uleiul esenţial de hamamelis este astringent, micșorează porii. Ajută la curățarea pielii și îndepărtarea impurităților. Nucul vrăjitoarelor stimulează microcirculația și sporește fermitatea pielii.

În timp se vor constata şi efectele şi beneficiile pe care le aduc ceara de albine. Care joacă un rol foarte mare în diminuarea şi apoi îndepărtarea permanentă a celulitei.

Ceara de albine şi uleiul de cocos sunt ambele absorbite uşor de piele. Ajută la „infuzarea” umezelii necesare şi constituie o grozavă bază pentru cremă.

Utilizare cremă anticelulită făcută acasă

Această cremă deosebită dă rezultate foarte bune dacă veţi folosi tehnica de masaj pe care o recomandăm. Ceea ce va contribui esenţial la eliminarea depozitelor de grăsime atât de dăunătoare aspectului pielii.

În primul rând acestă cremă anticelulitică trebuie utilizată de două ori pe zi. Odată dimineaţă şi odată înainte de a merge la culcare. Cel mai bine este să folosiţi crema după duş. Atunci când porii pielii sunt pregătiţi şi pot absorbi cel mai bine crema.

Masaţi-vă puternic cu această cremă pe piele pentru a stimula pătrunderea ei. Eliminarea celulitei este foarte posibilă cu cel mai uimitor remediu pe care l-aţi fi putut folosi vreodată.

Timpul de preparare pentru această reţetă pentru cremă anticelulită făcută în casă consumă ceva timp. La fel şi şedinţele de masaj cu această cremă anticelulitaă. Dar benficiile vor fi peste aşteptări.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*