Compatibilitatile zodiei Berbec

Compatibilitatea berbecului cu diferite zodii, functie de tipul relatiei. Pornind de la compatibilitatea Zodiei Berbec in dragoste, compatibilitati in afaceri si la locul de munca dar si intelegerea si compatibilitatea cu alte zodii in planul relatiilor sociale.

Berbecii sunt plini de energie, persoane vibrante si pline de viata, langa care nu te plictisesti niciodata. Atunci cand sunt interesati de ceva sau de cineva, berbecii nu renunta usor. Au o minte introspectiva si analitica si tind sa analizeze lucrurile ore intregi, pana sa ia o decizie.    Personalitate puternica, berbecii se simt extrem de lezati daca le este afectata stima de sine. Sunt extrem de perseverenti si orice esec, in orice domeniu, ii afecteaza profund. In acest context, partenerul ideal trebuie sa fie cineva care poate echilibra balanta in privinta respectului pentru sine insusi, pentru berbec.

Compatibilitatea in dragoste

 • Racul: o sa va asigure de pasiune si atat berbecul cat si racul se satisfac reciproc, avand nevoie de securitate si tandrete. In timp, racul se poate dovedi dragostea finala, dragostea implinita pentru berbec. Racul este mult mai intelegator fata de berbec decat invers.
 • Berbec: va satisfaceti reciproc atat in dragoste cat si in viata sexuala fierbinte si impulsiva. Puteti deveni de asemenea asociati de afaceri daca impartasiti aceleasi idei.
 • Gemeni: veti fi buni prieteni si buni iubiti. Sunteti o pereche minunata, vioaie si de durata, atat inovativi cat si curiosi. Dar puteti sa ii credeti pe gemeni atunci cand este nevoie sa fiti colegi de munca?
 • Leu: sunteti o pereche fierbinte ceea ce poate duce la un parteneriat loial. Berbecul vrea sa fie la conducere in timp ce Leul doreste sa fie tot timpul pe mijlocul scenei.

Compatibilitate in relatiile de servici

 • Capricornul: un bun partener de afaceri. Primul ia riscul, cel de-al doilea pune restrictii asigurand un echilibru natural inte cele doua zodii. Capricornul este mult mai responsabil dar impreuna sunteti mult mai ambitiosi. Verificati impreuna ascendentul si pozitia planetei Saturn inainte de a incepe un parteneriat si asigurati-va ca nu aveti probleme in privinta celor doua elemente.
 • Varsator: sunteti persoane independente, separate. Puteti insa fi buni parteneri sau membrii de echipa in proiecte sau activitati.
 • Balanta: sunteti in pozitii opuse unul fata de celelalt dar amandoi sunteti optmisti. Baltanta il poate ajuta pe berbec sa reuseasca invatandu-l virtutile diplomatiei.
 • Taurul: berbecul are mai multe planuri, proiecte, idei mari si poate deveni lipsit de rabdare fata de taur care prefera siguranta si din acest motiv isi poate pierde deseori interesul pentru anumite lucruri. Verificati-va reciproc ascendentul inainte de a porni un parteneriat de afaceri.
 • Fecioara: este un coleg care mai degraba va calca pe nervi. Aveti viziuni diferite si o doza mare de lipsa de intelegere reciproca. Abordarile precise ale fecioarei fata de tot ce se face in viata il poate enerva pe berbec.
 • Pestii: berbecul incearca sa conduca, pestii incearca sa evite sa ia decizii. Primii incearca sa faca visele rationale si cel de-al doilea are creativitate. Verificati ascendentul pestilor si daca ambii aveti Saturnul intr-o buna pozitie veti avea sanse de reusita impreuna.

Compatibilitati in relatiile sociale

 • Varsatorul: este un camarad desavarsit. Va intelegi cu adevarat unul pe celalalt si va bucurati de activitati similare.
 • Sagetatorul: este tot timpul disponibil cand aveti nevoie de el si va asculta problemele. Trebuie sa fiti insa atenti pentru ca un sagetator cu un ascendent gresit poate fi barfitor si va poate trada increderea. Daca veti deveni parteneri, iubiti, este bine sa va intrebati daca puteti avea incredere in fidelitatea lor.
 • Scorpionul: amandoi sunteti puternici dar impartasiti opinii diferite. Scorpionul este intens si profund si emotiile se ciocnesc de spiritul visator al Berbecului.

Citeste in continuare pagina 2 >>

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*