Compatibilitate taur cu alte zodii

Compatibilitatea taurului cu diferite zodii, functie de tipul relatiei. Pornind de la compatibilitatea Zodiei Taur in dragoste, compatibilitati in afaceri si la locul de munca dar si intelegerea si compatibilitatea cu alte zodii in planul relatiilor sociale.

Compatibilitatile taurului explicate pe domenii si pentru intelegerea cu fiecare zodie in parte.

Taurul este un materialist prin excelenta, ii place confortul, in place sa aiba totul la indemana, sa nu-i lipseasca nimic.

Este interesat, in primul rand, sa-si cladeasca un mediu stabil si sigur pentru a-si trai viata. Au si ceva spirit aventurier, care ii face uneori sa mai zdruncine din monotonia normalitatii de zi cu zi.

Compatibilitatea in dragoste cu:

 • Taur: aceasta va fi o relatie profunda si de durata. Sunteti amandoi loiali si iubitori sustinand o viata de familie calma, confortabila si sigura.
 • Rac: sunteti amandoi oameni de familie care cauta stabilitate. Taurul cauta o dragoste completa si tandra mai mult decat racul. Uitati-va la Luna pentru ca Taurul poate fi gelos si relatia voastra se poate transforma intr-o permanenta cearta.
 • Scorpion: sunteti opusi dar complementari, o atractie mare, ambii sunteti pasionali si asteptati o experienta de dragoste senzuala. Trebuie insa sa cunoasteti foarte bine ascendentul si pozitia Lunii pentru ca gelozia poate deveni o problema importanta a relatiei dintre scorpion si taur.
 • Capricorn: aceasta va fi o relatie puternica, de durata. Capricornul este potrivirea perfecta si ambii va doriti securitate. Exista insa posibiltatea ca in timp sa va plictisiti unul de celalalt.
 • Gemeni: nevoie de varietate si dorinta de a explora si a intalni persoane. Taurul iubeste viata de casa si ii place stabilitatea. Oricum, exista un potential de tradare ce depinde de influenta celorlalte planete.

Compatibilitatea in relatiile de afaceri si serviciu cu:

 • Fecioara: este un bun partener de afaceri. La lucru veti aprecia stabilitate dar ambii trebuie sa va abtineti de la a examina lucrurile pre mult, prea in detaliu.
 • Varsator: ambii trebuie sa va pregatiti pentru o serie de ciocniri dar de asemenea va puteti gandi la un parteneriat de durata. Taurul va fi fascinat de creativitatea varsatorului. Taurul si varsatorul pot fi capabili sa gaseasca impreuna abundenta daca ambii au ascendentul corect.
 • Leu: este o mare intelegere intre voi, ambii sunteti foarte mandrii si va sustineti reciproc pentru completarea fiecarui proiect. Leul il poate gasi pe taur un pic cam retinut.
 • Capricornul: va fi o puternica relatie de lucru. Dar credeti ca puteti lucra cu el/ea fara sa va indragostiti?

In viata sociala cautati relatiile cu:

 • Balanta: ambii aveti un suflet sensibil si va place sa va relaxati ascultand muzica. Balanta nu o sa va tradeze increderea acordata.
 • Sagetator: taurul doreste calmul in timp ce sagetatorul va dori sa iasa afara din casa in fiecare dimineata pentru a intalni noi prieteni. Este posiil ca sagetatorul sa nu va mai asculte la un moment dat.
 • Pestii: ambii sunteti foarte diferiti, dar bucurosi atunci cand nu discutati subiecte foarte importante. Pestii vor aprecia calmul taurului, sensibilitatea si puterea. Puteti fi la fel si in dragoste?

Cititi despre compatibilitate taur in pagina 2 >>

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*