Compatibilitate gemeni cu alte zodii

Compatibilitatea gemenilor cu diferite zodii, functie de tipul relatiei, pe blogul Ladys. Pornind de la compatibilitatea Zodiei gemeni in dragoste, compatibilitati in afaceri si la locul de munca dar si intelegerea si compatibilitatea cu alte zodii in planul relatiilor sociale. Compatibilitatile gemeniului explicate pe domenii si pentru intelegerea cu fiecare zodie in parte.

Gemenii – o zodie de aer care asigura comptibilitatea cu toate semnel de aer (balanta, varsator si, bineinteles, gemeni). Compatibilitatea este de asemenea buna intre gemeni si semnele de foc (leu, sagetator si berbec). Pe de alta parte insa, sagetatorii reprezinta un caz special pentru a sagetatorii si gemenii sunt semne zodiacale opuse.

Relatia gemenilor cu semnele de pamant si apa are nevoie de persistenta si angajament. Relatiile cu fecioara si pesti sunt probabil cele mai provocatoare pentru ca se incadreaza in patratul semnului gemenilor si al fantanilor zodiacale.

Daca ar fi sa ne referim la trasaturile pozitive ale Gemenilor, cu siguranta acestea nu lipsesc. Gemenii sunt indivizi foarte complecsi, uneori chiar greu de inteles de cei din jur, sunt sarmanti, cu simtul umorului, versatili, adaptabili, sunt, in general optimisti si stiu cum sa intretina atmosfera in mediul social, sunt creativi si chiar capabili sa surprinda cu idei dintre cele mai interesante, invata repede si cauta sa invete mereu lucruri noi, sunt deschisi si comunicativi, mai ales in ceea ce priveste trairile lor interioare, au atentie distributiva si pot indeplini mai multe sarcini deodata.

Nu putem trece insa cu vederea defectele gemenilor, ceea ce conteaza in compatibilitatea cu alte zodii.

Gemenii au tendinta spre dualism, sunt ascunsi in ceea ce priveste actiunile pe care le vor intreprinde in anumite directii, nu sunt intotdeauna foarte sinceri, sunt inconsecventi si inconsistenti in ceea ce vor sa faca, sunt indecisi si greu se hotarasc ce cale sa aleaga. Faptul ca pot face mai multe lucruri deodata uneori mai mult ii incurca, deoarece apare problema stabilirii prioritatilor, probleme importante ramanand nerezolvate. Chiar daca acest lucru nu le este caracteristic, uneori pot deveni egoisti, acordand atentie doar distractiei si amuzamentului de moment, fara a tine cont de sentimentele celor din jur.

Compatibilitatile gemenilor:

– compatibilitate excelenta cu Berbec, Balanta, Sagetator, Varsator si
– incompatibilitate cu Fecioara, Scorpion, Capricorn, Pesti.

Compatibilitate gemeni-berbec

Gemeni compatibilitate zodiacCombinatia acestor doua semne de foc indica, de obicei, o interactiune exploziva inca de la prima intalnire. Gemenii sunt printre putinii care-i pot stimula pe Berbeci, astfel ca, la nivel intelectual si fizic, se vor bucura de o relatie de prima mana. Discutiile dintre ei aduc in prim plan teme de interes reciproc, astfel incat timpul petrecut impreuna va fi plin de inspiratie si creativitate. Berbecul va gasi stilul de viata energic si incitant al Gemenilor foarte pe placul sau si se va adapta repede, aducandu-si si el aportul sau de energie si vitalitate, astfel incat, impreuna, vor da impresia ca fac totul cu viteza luminii. Si acest fapt nu este departe de adevar!

Compatibilitate gemeni-berbec – conexiunea sexuala si romantismul intre Gemeni si Berbec va fi, intotdeauna, la cote maxime. Exista dorinta, nu au motive sa se abtina, iar spiritul de aventura isi va spune si aici cuvantul. Nu vor intarzia sa exploreze si sa se lase explorati de partener. Ba chiar vor fi surprinsi sa ajunga la o anume originalitate in arta de a face dragoste. Va fi o relatie plina de surprize, cu multa pasiune si incantare.

Compatibilitate gemeni-taur

Taurii si Gemenii au multe de invatat unul de la celalalt. Gemenii pot invata de la Taur ce inseamna consistenta, statornicia, stabilitatea si angajamentul de a duce la bun sfarsit un lucru, cu calm si maturitate, in vreme ce Taurii pot invata de la Gemeni cum sa mai renunte din cand in cand la incapatanare, sa accepte ca s-ar putea sa nu aiba intodeauna dreptate sau ca modul lor de a privi lucrurile nu este intotdeauna cel ideal, cum sa faca si unele compromisuri, daca intr-adevar isi doresc ca relatia sa mearga. Un alt lucru pe care Taurii ar trebui sa-l invete de la Gemeni ar fi legat de comunicare, fara de care nici o relatie nu poate merge asa cum trebuie.

Taurul este mereu preocupat sa sape adanc pana da de capat lucrurilor. Este un tip metodic, calculat, rezolva problemele pas cu pas si mereu are un tipar dupa care face lucrurile, in general. Cu greu ar putea fi convins sa ocoleasca sabloanele pe care singur si le-a trasat si dupa care actioneaza aproape intotdeauna. Gemenii trec insa usor de la una la alta, uneori atat de repede, impininsi de curiozitatea si naivitatea lor innascute, incat il obosesc teribil pe Taur. Ar putea fi considerati superficiali, din acest punct de vedere, si chiar sunt, in unele situatii. Au insa o mare capacitate de atentie distributiva si pot indeplini cu succes mai multe sarcini in acelasi timp, ceea ce Taurul nu ar putea face niciodata.

Intotdeauna Taurul va lua lucrurile unul cate unul, in functie de prioritizarea tot de el stabilita. Gemenii, pe de alta parte, sunt aprigi, sar de la una la alta, in incercarea de a face cat mai multe intr-un timp cat mai scurt. Incetineala Taurului ii irita pana la extrem, in multe situatii.

Compatibilitate gemeni-rac

Gemenii sunt versatili, reusesc sa stabileasca usor contacte, sunt vorbareati si vor mereu sa afle cat mai multe despre ce se intampla in jur si despre cei din jur, fapt care pe Racul gelos il poate scoate din sarite. Uneori, Racii aleg, in aceasta situatie, calea cea mai proasta, cea a manipularii, in incercarea de a-i tine pe Gemeni cat mai aproape. Probabil, in unele cazuri, acest lucru merge, o perioada. Insa insistand in aceasta atitudine, Racul nu va face decat sa-l indeparteze pe partenerul sau din Gemeni, care nu este, din fire, prea rabdator. Racul trebuie sa inteleaga ca asa sunt Gemenii, trebuie sa accepte aceasta latura a lor si nu trebuie sa accentueze faptul ca se simt neglijati. Pot polariza mintea Gemenilor in alte forme, mult mai constructive. Loialitatea, caldura si afectiunea sunt stimulente importante pentru ambii parteneri.

Compatibilitate zodiacala gemeniGemenii si Racii sunt firi complementare, astfel incat s-ar putea completa la modul foarte fericit unul pe celalalt. Racul este intotdeauna pregatit sa aiba grija de partenerul Gemeni, dupa o zi grea pentru acesta din urma. Gemenii aduc prospetime si conversatie interesanta in viata Racului. Racii sunt foarte emotionali, in vreme ce Gemenii sunt mai mult oamenii aparentelor. Racilor nu prea le pasa ce spune lumea, sunt ceva mai egoisti, in vreme ce Gemenii, foarte ancorati in viata sociala, tin foarte mult cont de parerea celor din jur. Racii cred in doar in fapte, in timp ce Gemenii se bazeaza mult pe vorbe. Stropul de umor al Gemenilor este foarte atractiv pentru Raci. In aceasta relatie, Racul poate fi cel care sa se simta nesigur, mai ales daca partenerul Gemeni se arata foarte versatil si volubil in relatiile cu ceilalti.

Gemenii sunt mult mai rationali, in vreme ce Racii actioneaza impulsiv, se lasa foarte mult condusi de sentimente. Din acest punct de vedere, Gemenii pot fi considerati, oarecum, mai avantajati si mai lucizi in legatura cu relatia cu partenerul din Rac. Racii sunt, din pacate, putin empatici cu partenerul, nu vor intelege niciodata de ce Gemenii nu simt in acelasi fel. Pentru a distrage atentia Racului de la sentimentele sale, de cele mai multe ori, mult prea profund exprimate, din punctul de vedere al Gemenilor, acesta trebuie stimulat sa-si valorifice la maximum talentele pe care le poseda, fapt care va evidentia partile sale bune. Daca Gemenii reusesc sa faca acest lucru, relatia cu Racul poate avea mari sanse de succes.

Citeste in continuare despre compatibilitati gemeni in pagina 2 >>

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*