Cainele a refuzat sa-si paraseasca stapanul pana la sosirea medicilor

O noua poveste impresionanta din lumea animalelor. S-a intamplat in Argentina unde un caine nu s-a dezlipit se stapanul sau accidentat pana cand nu au sosit paramedicii. Cu un atasament iesit din comun cainele a stat lipit de pieptul stapanului cazut la pamant pana a vazut ca acestuia i se acorda primul ajutor medical.

Cainele Tony din Argentina  care a refuzat sa se dezlipeasca de stapanul sau ramas inconstient a devenit un star pe retelele social media dupa ce pozele cu el au fost distribuite in online. Povestea a fost promovata insa pentru prima data de un post de radio din Argentina: La BRÚJULA 24 FM 93.1. Stapanul lui Tony, Jesus Hueche, a cazut la pamant dupa ce a facut sase pasi in fata casei sale din Bahía Blanca. A cazut si s-a lovit cu capul de pavajul din beton si a ramas „lat” acolo. A avut noroc pentru ca a fost observat de vecini care au chemat ambulanta.

Iubire de caineCainele Tony a latrat mai intai puternic si apoi s-a lipit de pieptul stapanului sau. Si nu l-a mai parasit pana cand nu a fost indepartat de paramedicii care au venit sa ii acorde ajutor medical. Medicul de pe ambulanta a declarat ca  Jesus Hueche a suferit o trauma craniana. I-au pus un guler de sustinere si i-au acordat primul ajutor.

Cainele Tony din ArgentinaApoi… cand paramedicii au incercat sa urce pacientul in ambulanta pentru a-l duce la spital, Tony a incercat disperat sa se urce in masina alaturi de stapanul sau. In cele din urma paramedicii au reusit sa isi urce pacientul in ambulanta dar fara caine. Ajuns la spital  Bahía Blanca a primit tratamentele necesare si a fost externat in aceeasi zi.

Povesti adevarate cu cainiIntors acasa, stapanul a fost coplesit de bucuria cainelui care l-a vazut sanatos. „Il iubesc ca pe un fiu” – a declarat Bahía Blanca pentru postul de radio citat. „Merge peste tot cu mine si seara, cand sta lungit alaturi de mine in pat sotia trebuie sa il alunge …”

Cainele Tony a fost adoptat de stapanul sau care l-a luat de pe strazi unde bantuia fara adapost si hrana. Legatura dintre cei doi este acum unica si atat Tony cat si stapanul sau a devenit foarte cunoscuti in regiune. Iar Tony este de acum mascota cartierului.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*