Beauty Alert: 16 seturi de Crăciun cărora nicio pasionată de beauty nu le-ar putea rezista

Luminițele au împânzit orașul, colindele cântă la orice colț de stradă și probabil ai decorat deja casa pentru sărbători. Simți că ai uitat un detaliu important, nu-i așa? Dacă și tu ai lăsat cadourile pentru finalul listei și ai intrat în panică, te salvăm noi. Am selectat câteva seturi de Crăciun perfecte pentru prietenele pasionate de beauty.

Din fericire, brandurile preferate au anticipat această situație și s-au pregătit corespunzător pentru Crăciun. Parfumuri de iarnă, cremede corp onctuoase, extrem de aromate, device-uri, produse de make-up și skincare – toate vin în seturi festive de Crăciun cu ambalaje îmbrăcate de sărbătoare și prețuri speciale.

16 seturi de Crăciun cărora nicio pasionată de beauty nu le-ar putea rezista

Pentru ca tu să aduci bucurie celor dragi și Crăciunul acesta, am selectat 16 seturi festive pe care prietenele tale cu siguranță se vor bucura să le vadă sub brad. Descoperă recomandările noastre în galeria foto de mai sus.

Foto: Pixelformula

 

Citeste mai departe articolul pe: Beauty Alert: 16 seturi de Crăciun cărora nicio pasionată de beauty nu le-ar putea rezista

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*