Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Beauty alert: 15 produse noi pe care să le încerci în luna august

Vara se apropie de final și parcă începem deja să simțim astenia de toamnă, nu-i așa? Însă un ruj cu totul și cu totul nou îți poate alunga orice urmă de tristețe. Din fericire, în luna august, brandurile s-au pregătit cu noi nuanțe și texturi, gata să se adapteze dorințelor oricărei posesoare de neseser. Iar dacă nu ești pasionată de rujuri, poate vom reuși să te tentăm cu alte produse noi de machiaj, skincare sau haircare. Îți prezentăm noutățile lunii august.

A început numărătoarea inversă, iar cu fiecare soare apus suntem mai aproape de temperaturile scăzute și nemiloase ale toamnei. De ce să nu trăim clipa și să ne bucurăm de noutățile lunii august? Garantăm că ultimele lansări ale brandurilor vor reuși să îți re-pună zâmbetul de buze, iar entuziasmul de a încerca noile produse te vor face să uiți că vara se apropie de sfârșit.

Noutățile lunii august

Te-ai bronzat în concediu? Perfect! Pentru că ultimele nuanțe de ruj apărute vor pune în valoare acest bronz și te vor face să te simți din nou ca în vacanță. În plus, ai ocazia să îți regenerezi firul de păr cu cele mai noi descoperiri în materie de haircare care vor șterge orice urmă de clor, soare sau sare. Cât despre styling, avem și la acest capitol doar vești bune! Convinge-te singură, intrând în galeria foto de mai sus.

System Professional lansează trei linii de produse profesionale de styling

Formulele celor mai noi linii de produse de styling System Professional sunt inspirate din conceptul cremelor de machiaj de tipul BB și CC. Dacă aplicăm același efect în cazul părului, obținem produse BB care previn și mențin, și produse CC care acoperă imperfecțiunile. Mai mult decât atât, noile formule sunt infuzate cu ingrediente de ultimă generație, care oferă atât îngrijire și protecție părului în timpul stylingului, cât și fixare și susținere.

System Professional are trei noi linii de produse de styling
System Professional are trei noi linii de produse de styling

La baza produselor nou lansate stă tehnologia CREATIVE CODE TM. Permite-ne să îți explicăm mai pe îndelete acest concept și ce aduce cu el:

  • Pantenol și Glicerină, pentru hidratare;
  • Vitamina E, pentru a apăra părul de radicalii liberi și a preveni deteriorarea;
  • Polimeri Cationici, care vizează zonele cele mai afectate și ajută la restabilirea proprietăților suprafeței părului și la prevenirea deteriorării ulterioare;
  • Polimeri de netezire, pentru estomparea imperfecțiunilor de pe suprafața părului și pentru acea senzație de moale, strălucire și manevrabilitate.

Beauty Editorul GLAMOUR a încercat personal noile produse, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Părul a rămas catifelat la atingere, iar coafura a rezistat pe toată durata zilei. Dacă vrei să încerci și tu noile produse de styling, dar și pe cele de îngrijire, găsești aici lista saloanelor System Professional, pentru un răsfăț complet.

Pentru a descoperi celelalte noutăți despre care îți vorbeam mai sus, intră în galeria foto de mai sus.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Beauty alert: 15 produse noi pe care să le încerci în luna august

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*