Aplicaţia pentru notiţe Google Keep

Google Keep este probabil cea mai facilă şi utilă aplicaţie pentru a păstra notiţe pe telefonul mobil. Disponibilă pentru Android, Ggoole Keep are mai multe metode de utilizare. Pornind de la creare unei liste şi până la a prelua vocea şi a o transforma într-o notiţă. Put şi simplu vorbeşti în faţa telefonului rar şi foarte clar şi totul se transformă în text. Aplicaţia Google Keep este disponibilă şi în limba română. Dacă aveţi nevoie să vă amintiţi ce trebuie să cumpăraţi, dacă vreţi să păstraţi o informaţie pe telefonul mobil: aceasta este una dintre cele mai bune aplicaţii pentru telefonul mobil. Notiţele înregistrate cu această aplicaţie sunt foarte bine organizate. Aplicaţia de mobil are un filtru rapid şi posibilitatea de a căuta în interiorul notelor înregistrate. Puteţi menţine şi note audio cu posibilitatea de a vă aminti de ele la un moment prestabilit.

Aplicaţia pentru notiţe Google Keep

Această aplicaţie dezvoltată de Google pentru telefoanele mobile ce folosesc sistemul Android a fost permanent ămbunătăţită. Update-urile permanente aduc facilităţi noi. Aplicaţia este utilă pentru gospodine, pentru oameni de ştiinţă, pentru jurnalişti. Recent, aplicaţia Google Keep, folosită de utilizatorii dispozitivelor cu sistem Android pentru păstrarea notiţelor de tot felul, a primit o funcţie în plus, folositoarea pentru gestionarea mai eficientă a colecţiilor de notiţe.

Noua funcţie disponibilă în urma unei actualizări livrate prin magazinul Google Play face posibilă auto-gruparea notiţelor în funcţie de subiectul pe care îl adresează (ex. liste de cumpărături, adrese pentru călătorii, lucruri de făcut). Mai mult decât atât, activarea barei de căutare va deschide o listă cu grupurile de notiţe deja sortate după subiectul vizat. Adică un motor de căutare intern ce aparţine exclusiv aplicaţiei Google Keep.

Utilizează cu încredere Google Keep. Pastreaza toate ideile, notitele sau programarile tale mereu la indemana si sincronizeaza-le in calendarul Google, pentru a-ti aduce aminte de ele la momentele potrivite.

Istoricul Google Keep

Google Keep este o aplicaţie dezvoltată de Google, lansată în martie 2013. Această aplicaţie este disponibilă în Magazinul Google pentru platformele Android. Este o aplicaţie dezvoltată şi pentru sistemele de operare iOS mobile. Notele pot fi păstrate de această aplicaţie sub diferite forme: text, liste, imagini sau înregistrări audio. Utilizatorii pot folosi această aplicaţie şi pentru a li se reaminti de anumite lucruri dacă o integrează cu Google Now. Notele pot fi colorate specific dar pot fi scrise şi de mână pe ecranul telefonului.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*