Această culoare de păr va fi peste tot în 2019

Cât de atașată ești de culoarea pe care o are părul tău acum? Ei bine, indiferent de răspunsul tău, noi credem că vei fi tentată să îți dorești o schimbare de look atunci când vei vedea această culoare de păr. Cu siguranță va fi peste tot în 2019!

Entuziasmul atinge cote maxime atunci când putem trișa puțin și privi în viitor – ce trenduri vom adora anul viitor, ce coafuri și ce culori ne vor mai tenta? Ei bine, hairstylistul Riawna Capri ne dă un mic spoiler cu o nouă culoare de păr pe care credem că toată lumea o va purta în 2019.

Această culoare de păr va fi peste tot în 2019

Riawna Capri a prezis un nou trend de colorare a părului în 2019 și a decis să fie chiar ea cea care dă startul. S-a lăsat pe mâinile hairstylistului Lauren Burke, și au creat împreună un look numit dirty brunette.

„Un brunet murdar are un aspect mai neutru, smoky, decât nuanțele acelea foarte calde ori foarte reci”, spune Capri, conform Refinery29. „În schimb, este un echilibru perfect dintre acelea două”, explică ea, făcând referire fie la blondul murdar, în nuanțe calde, fie la blondul platinat, extrem de rece. Lucrând pe o bază brunetă, Capri și Burke au obținut ceea ce au numit brunet murdar.

https://www.instagram.com/p/Bofp3DkBid-/

„Am auzit cu toții de blond murdar, dar cum rămâne cu brunetul? Ce se întâmplă dacă brunetele lumii nu vor să renunțe la brunet? Dacă blondul pur și simplu nu este pentru ele? Ei bine, spuneți hello acestei nuanțe superbe de Dirty Brunette. Culoare și coafură realiate de mine. Și nu, nu îmi vine să cred că Riawna are atât de multă încredere în mine să lucrez cu părul ei”, a scris Burke pe Instagram, unde a publicat o fotografie cu noul look realizat de ea pentru colega ei de breaslă. Atât Capri, cât și Burke, lucrează pentru faimosul salon newyorkez Nine Zero One, al cărui prag a fost trecut de o mulțime de celebrități.

Acestea fiind spuse, suntem ferm convinse că această culoare de păr numită dirty brunette va fi peste tot în 2019. Pe noi ne-a cucerit total! Descoperă mai multe fotografii cu acest stil de colorare în galeria foto de mai sus.

Citeste mai departe articolul pe: Această culoare de păr va fi peste tot în 2019

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*