7 calendare de advent cu care să îți surprinzi prietenele pasionate de beauty

Se apropie sărbătorile și deja ai intrat în febra cadourilor, nu-i așa? Te înțelegem perfect, și de aceea vrem să venim în ajutorul tău. Dacă tu și prietenele tale împărtășiți aceeași pasiune pentru beauty, avem noi câteva sugestii. Ți-am pregătit șapte calendare de advent cu care este imposibil să dai greș.

Calendarele de advent au intrat de curând și la noi pe piață, și chiar dacă nu avem o tradiție străveche de a le deschide sau de a le dărui, trebuie să recunoaștem că fac cadouri minunate. În anticiparea Crăciunului, am selectat șapte astfel de calendare pe care să le dăruiești celor mai bune prietene… sau să le păstrezi pentru tine, noi nu te vom judeca!

7 calendare de advent cu care să îți surprinzi prietenele pasionate de beauty

Fie că vrei să îi faci un cadou minunat prietenei tale obsedate de îngrijirea tenului, ori celei care și-a câștigat titlul de makeup addict în gașcă, brandurile de beauty nu te vor dezamăgi. Am selectat acele calendare de advent care vor satisface dorințele tuturor. În plus, chiar dacă prietena ta este de fapt o cunoștință și nu știi încă ce pasiuni are, cu siguranță o vei surprinde plăcut cu un calendar decadent care se va transforma într-un weekend de home spa. Da, ne referim la cele cu produse de baie care promit un răsfăț regal printre arome fructate de iarnă.

Însă nu îți spunem mai multe și vom lăsa ambalajele superbe ale calendarelor de advent să te convingă să le faci cadou (sau nu!). Descoperă recomandările noastre în galeria foto de mai sus!

Foto: Pixelformula

Citeste mai departe articolul pe: 7 calendare de advent cu care să îți surprinzi prietenele pasionate de beauty

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*