Tag Archives preparate culinare Sanda Marin

Reţetă ardei umpluţi
Reţetă ardei umpluţi

Reţetă ardei umpluţi

Reţetă ardei umpluţi tradiţională. Reţetă ardei umpluţi marca Sanda Marin. O reţetă ce a ajuns în bucătria românească din Balcani. Influenţa bucătăriei otomane a impus în ultimele sute de ani reţeta pentru ardei umpluţi. Este o reşetă cu carne tocată, cu carne de porc sau... citește tot »

Jumari moldovenesti
Reţete cu jumări

Reţete cu jumări

Şase reţete cu jumări alese pe sprânceană. Cele mai bune reţete cu jumări din bucătăria românească. În acest articol vă prezentăm reţetele pentru jumări moldoveneşti (scrob), jumări cu slănină, jumări cu brânză, jumări cu ceapă dar şi pentru roşii umplute cu jumări. Sunt... citește tot »

Oua Umplute Reteta
Reţete pentru ouă umplute

Reţete pentru ouă umplute

Două reţete pentru ouă umplute. Două reţete simple pentru ouă umplute. Reţeta pentru ouă umplute vă asigură un aperitiv necesar pentru orice ocazie. Cele două reţete pentru ouă umplute prezentate în acest articol sunt inspirate din cartea de bucate semnată de cunoscuta Sanda Marin.... citește tot »

Ghiveci de crap
Reţete pentru mâncare de crap şi ghiveci...

Reţete pentru mâncare de crap şi ghiveci de crap

Reţete pentru mâncare de crap şi ghiveci de crap marca Sanda Marin. Reţeta pentru mâncare de crap este de dificultate redusă. Reţeta pentru ghiveci de crap este de dificultate ridicată. Două reţete din crap din bucătăria românească. Crapul este unul dintre cei mai apreciați pești de... citește tot »

Retete din crap
Reţetă rasol din crap

Reţetă rasol din crap

Reţetă rasol din crap marca Sanda Marin. Reţeta pentru rasol de crap este de dificultate medie. Reţeta rasol din crap trebuie realizată cu crap proaspăt sau crap congelat. Crapul este unul dintre cei mai apreciați pești de apă dulce. Faptul că nu are oase, iar carnea lui gustoasa este... citește tot »

Reteta stiuca umpluta
Reţete pentru ştiucă umplută

Reţete pentru ştiucă umplută

Două reţete pentru ştiucă umplută: ştiucă umplută fiartă şi ştiucă umplută la cuptor. Ştiuca umplută fiartă se serveşte rece în timp ce ştiuca umplută la cuptor se serveşte caldă, cu lămâie. Ştiuca este peştele cel mai râvnit de către pescarii iubitori de spinning şi nu... citește tot »

Oua Rascoapte Portugheze

Aperitive din ouă

Trei reţete pentru aperitive din ouă. Aperitive din ouă ce pot fi realizate cu uşurinţă. Reţetele pentru cele trei aperitive din ouă sunt inspirate din cartea de bucate semnată de... citește tot »

Retete cu melci

Reţete cu melci

Două reţete pe bază de melci. Reţete cu melci propuse de Blogul Doamnelor inspirate din cartea de bucate a cunoscutei Sanda Marin. Plinius cel Bătrân, marele istoric roman, descrie... citește tot »

Reţetă perişoare cu smântână

Reţetă perişoare cu smântână

Reţetă perişoare cu smântână din cartea de bucate Sanda Marin. Prima ediţie a cărţii bucate a cunoscutei autoare include această „reţetă perişoare cu smântănă”. Reţeta... citește tot »

Preparare oua ochiuri

Reţete pentru ouă ochiuri

Reţete pentru ouă ochiuri uşor de preparat. În acest articol vă prezentăm principalele reţete pentru ouă ochiuri. Includem în această serie de reţete: ouă ochiuri la capac, ouă... citește tot »

Reteta peste marinat

Reţete pentru marinată de peşte şi zacuscă de peşte

Reţete pentru marinată de peşte şi zacuscă de peşte marca Sanda Marin. Marinata de peşte este o reţetă de sute de ani pentru conservarea peştelui. Zacusca de peşte este probabil ceva nou... citește tot »