Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Berbec horoscop lunar august

1083 Viewed Cris 0 respond
Horoscopul lunar berbec

Horoscopul lunar Berbec pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia Berbec: horoscopul lunar august. O luna in care este bine sa lasi emotiile sa te ia la o plimbare salbatica pe 1 si 2 august. Este bine pentru berbec la inceputul lunii august sa isi urmeze inima chiar daca nu este o cale sigura, sa dea frau imaginatiei si emotiilor. Cu siguranta insa ca emotiile si sentimentele berbecului vor avea un efect pozitiv chiar si in luarea deciziilor in aceasta perioada. Continua aceasta perioada de importanta pentru implicare a emotiilor si pe 7, 8 si 9 august cand berbecul poate gasi sprijin si sustinere de la apropiati sau chiar din partea unor voluntari. Acestia ti se vo alatura atata timp cat o sa implicati cu sufletul dar si cu timp acordat pentru aceste posibile proiecte.

Potrivit horoscopului lunar al berbecului, pe 15 si 16 august veti simti o presiune mare dar totodata pozitiva, presiune care este psoibil sa va transforme in cel mai important critic chiar pentru persoana dv. Din aceast motiv este foarte bine sa credeti in dv., daca nu aveti aceasta proprie incredere este posibil sa esuati in actiunile in care o sa va implicati.

Pe 21 si 22 august, potrivit horoscopului lunar, berbecul este pregatit de lupta si in aceasta perioada orice adversar care o sa incerce sa va infrunte nu va avea sanse de succes. Este perioada in care forta berbecului este la maxim in luna august. O perioada recomandata de horoscopul lunar pentru a va asuma actiuni curajoase in care orice obstacol va fi izbit si daramat de puterea berbecului. Daca va puteti programa aceste actiuni este excelent sa tineti cont de perioada cuprinsa intre 20 si 23 august, o perioada fasta pentru forta berbecului.

2016 este pentru Berbeci un an excelent in ceea ce priveste studiul, perfectionarea profesionala si pregatirea terenului pentru ascensiunea in cariera. Acest an poate sa aduca Berbecilor destule satisfactii in munca: oferte de lucru interesante, recompense pe masura eforturilor (si chiar peste!), evidentiere crescuta, aprecieri etc.

Sfarsitul lunii august va fi unul dominat de aventua pentru horoscopul berbecului. O sa va „aruncati” in consumul de alimente picante si, din aceasta perspectiva, o sa fiti tentat(a) sa calatoriti pentru a gasi noi experiente culinare.

Probabil nu o sa va placa toate aceste alimente inedite, chiar picante, dar cel putin o sa puteti spune ca ati fost destul de curajos sa incercati noi experiente culinare. Horoscopul lunar pentru berbec anunta o luna relativ buna potrivit predictiilor astrale, cu un „varf de forta” pe 21 si 22 august.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Horoscop lunar varsator

Horoscop lunar Varsator iulie

Taur horoscopul lunar

Taur horoscop lunar august

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*